2777
2789
عنوان

بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست
وای چرا آخه؟؟زیاد ب بچه میرسیو شوهرتو احمال میکنی؟؟؟؟

شوهرم دیرازسرکارمیادوخستس

بچه هاروبهونه میکنه که بذااونابخابن بعد

قبل اینکه بچه هابخوابن خودش میگیره میخوابه ازشدت خستگی

هم سرده وهم ز و د ا ن ز ا ل

میگه بخاطرهمین مساله خجالت میکشم نمیام سمتت

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم دیرازسرکارمیادوخستس بچه هاروبهونه میکنه که بذااونابخابن بعد قبل اینکه بچه هابخوابن خودش میگی ...

شاید بخاطر خستگیشه ..ولی ب هر حال توام زیاد ب خودت برس بذار اونطوری نباشه

عزیزم.اول خواهشا اطلاعاتت رو کامل کن بعد در اختیار بقبه بزار.چ زنی بعد از زایمان پریود بشه و چ نشه ت ...

عزیزم شما اطلاعات خودتو کامل کن من خودم زیر نظر دکتربودم اینو گفت.بعدم بعد دوماه زایمان مگه میشه بچه دوم بیاد بین بچه ها چند وقت میفته

شاید بخاطر خستگیشه ..ولی ب هر حال توام زیاد ب خودت برس بذار اونطوری نباشه

نه به خودم میرسم

خودموفراموش نکردم

اصن وقت نداربم باهم باشیم

وکلاشوهرم ازلحاظ جنسی سرده

وگرنه بقیه اخلاقاش عالیه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
ببخشید یه سوال بی ربط . شما خودت نخواستی شیر بدی آخه من میخوام به بچم شیر خشک بدم میخوام یکم اطلاعات ...

این ظلم و درحق خودتو بچت نکن سیستم ایمنیش میاد پایین و همیشه خدا سرماخورده و مریضه هم خودت در عذابی هم بچه 

عزیزم شما اطلاعات خودتو کامل کن من خودم زیر نظر دکتربودم اینو گفت.بعدم بعد دوماه زایمان مگه میشه بچه ...

اگ کلاس های قبل بارداری رفته باشید ماما اینها رو توضیح میده براتون.من اصلاعاتم بر اساس صحبتهای ماما هست دیگ راست یا دروغشو نمیدونم

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍