2777
2789
عنوان

بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن خب با پیش آب هم آدم حامله میشه دیگه از اون میترسم  

من 3ساله طبیعی هس

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
شیر نده زودتر پریود میشه 

من فورا پریود شدم چون شیر ندادم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بخدا هنوز درست حسابی یاد نگرفتم اینم نگه دارم 

آحیییی عزززززیزم😂😂😂😍 نبابا دختر ی تکونی ب حال خودت بده بچت‌گناه داره یه تست هم بده. تا یکسال پریودات اینطوری نامنظمه خیالت تخت😄

من که۵ماهه زایمان کردم همش دوباررابطه داشتیم😔

شوهرم سرده ازلحاظ جنسی

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

به طبیعی اعتمادنکنا

من کشیدم

باحاملگی ناخواسته اندازه ده سال پیرشدم

خیلی سفت وسخت جلوگیری کن

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
بستگی داره بعضیا دوماه بعد زایمان حامله میشن بعضیا یک سال بعضیا دوسال.من ابجی خودم تا دوسال پریود نش ...

عزیزم.اول خواهشا اطلاعاتت رو کامل کن بعد در اختیار بقبه بزار.چ زنی بعد از زایمان پریود بشه و چ نشه تخمک آزاد میکنه.حالا یکی تخمکش ضعیفتره یکی قوی تر.

پریودی بعد زایمان کاری ب بارداری نداره.باید حتمن جلوگیری انجام بشه حتی اگ پری نشید

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍
دلیلش چیه پریود نشدی هنوز؟؟؟

عزیزم.هورمونهای هر فردی متفاوته.یکی زودتر پریود میشه یکی دیرتر و این هم پایه ارثی داره.

خیلیا تا پایان دوره شیر دهی پریود نمیشن

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍