2821
2789
عنوان

جواب ندادم

97 بازدید | 14 پست

امروز دوبار به دوست پسرم زنگ زدم سرکار بود جواب نداد با اینکه میدونه من حساسم اگه جواب نده ناراحت میشم ولی جواب نداد بعد اون دوبار پیام داد که خبر داد اومدم خونه و دوبارم بعدش زنگ زد ولی هیچ جوابی بهش ندادم فعلا تا فردام جواب نمیدم تا بفهمه باشعور باشه 

بنظرتون درسته کارم؟🤔

نه😐خدایییییییییشششششششش چتووووووووونه

بخدا همین کارتون هست از هم دیگه دور میشین تجربه کردم میگم😕

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه😐خدایییییییییشششششششش چتووووووووونه بخدا همین کارتون هست از هم دیگه دور میشین تجربه کردم م ...

چراااا خب باید جواب میداد دوبار پشت هم بهش زنگ زدم خیلی کارش بی ادبی بود اصلا جواب نداد پیام دادم که نگران شدم کجایی ینی چی واقعا؟😑کارم درست نیس ینی؟😔😔

چراااا خب باید جواب میداد دوبار پشت هم بهش زنگ زدم خیلی کارش بی ادبی بود اصلا جواب نداد پیام دادم که ...

نه عزیزم 

به این کارت ادامه نده ضربش آدم خودش میخوره😔

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
نه عزیزم  به این کارت ادامه نده ضربش آدم خودش میخوره😔

پس چجوری باید بهش بفهمونم که کارش بد بوده و خوشم نیومده غرم که نمیشه زد فراری میشن دیگه راهی نمیزارن واسه ادم😑😑

پس چجوری باید بهش بفهمونم که کارش بد بوده و خوشم نیومده غرم که نمیشه زد فراری میشن دیگه راهی نمیزارن ...

منطقی بگو ناراحت میشم از اینکه جواب تلفنم نمیدی😀 

فعلا میره شرکت دوستش کار میکنه همزمان داره فوق میگیره ۲۴ سالشه و خودم ۲۳ سالمه و یه ساله با همیم&nbs ...

خوب پس کارش امنه تا وقتی سر کاره زیاد پاپیچش نشو

بذار اون بیشتر زنگ بزنه یا پیام بده

اینطوری فقط قهر کردن رو یادش‌میدی با صحبت درستش کن 

خوب پس کارش امنه تا وقتی سر کاره زیاد پاپیچش نشو بذار اون بیشتر زنگ بزنه یا پیام بده اینطوری فقط ق ...

اره خب کارش زیاد خطر نداره 

من تا جایی که ممکنه زیاد وقتی سرکاره بهش زنگ نمیزنم ولی دو روز باهاش حرف نزده بودم گفتم باهاش حرف بزنم خیلی بهم برخورد خیلی😑

خب اونم میگه چشم عزیزم حواسم هست ولی بازم کار خودشو تکرار میکنه😑😑

😂همشون همینجوریه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز