نمیدونم الان زیرنویس زد تو چین مهار شده روند گسترشش.فکر کنم با قرنطینه و گفتن تا چهل روز آینده داروش میاد
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
بیش از حد نگرانید اولا منشا این بیماری چینی ها بودن تا زمانی که با چینی ها برخورد نداشتین نگران نباشین درباره اون عکسی هم که گذاشتن بگم ممکنه فرد مشکوک به آنفولانزا یا سرماخوردگی رو برده باشن
هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است!
هر روز برای خودتون و بچهاتون و عزیزاتون ایت الکرسی بخونید ان شاءالله اینم رد میکنیم تموم میشه ملت ما خیلی تمیزن مخصوصا تو رعایت بهداشت
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢