2777
2789
عنوان

من حساس شدم یا...😢😢

231 بازدید | 13 پست

وافعیت داره؟احساس بدی پیدا کردم،حس میکنم اخبار ودولت وهمه دارن دروغ نیگن و کرونا تابیخ گوشمونم اومده،،خیلیا میگن چندتایی گرفتن ولی بخاطر اینکه همه برن راهپیمایی و برنامههاشون بهم نخورن فعلا نمیگن،،راسته یعنی؟؟😩😧

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایراد نداره همه با هم میمیریم

این همه تلاش نکردم ک تحصیل کنم کار کنم بچه بیارم زندگی بسازم ک بمیرم یعنی چی اخه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

من فقط تو کف برنامه های تی وی هستم

چند روزه پیشواز 22 بهمن رفتن

همشم مستند نشون میدن که شاه بد بوده ما خوبیم

اخه لامصبا حداقل شعورو برای مخاطبتون قائل باشید لااقل  

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
نه راست نیست چون شبکه جم که دیگه با راهپیمایی کارب نداره  مداام داره توی تبلیغاتش میگه جهان از ...

حرف کی راسته کی دروغ،؟شما اینجوری نیگی اون یکی میگه اصفهانم اومده،،واااای چقد بدبختیم ما که ووقعیتی گه مربوط ب زندگی و سلامتیمونه رو هم باید التماسشون کنیم که بگن

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖
حرف کی راسته کی دروغ،؟شما اینجوری نیگی اون یکی میگه اصفهانم اومده،،واااای چقد بدبختیم ما که ووقعیتی ...

چی و میخوای بدونی یا جلوی چی و میخوای بگیری ؟ همه چی و همه چی و بدست خدا بسپار. تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته . و دیگه اینکه با انرژی و حس بدت بیشتر این چیزا رو جذب میکنی . رها باش عزیزم . چیزی نمیشه مطمئن باش . اگر اینطور باشه که پایان دنیاست . مگه میشه همچین چیزی