2777
2789
عنوان

قلبم درد گرفته

185 بازدید | 36 پست

سلام.نامزدم فقط وقتایی بهم میگه دوستت دارم که کلی اذیتم کرده و به هق هق رسیدم..بی توجهی میکنه.تا حالا به جز کادو تولد برام کادو نخریده.. محبت کلامی اصلا بهم نمیکنه..یه طوری خیلی وقتا نگام میکنه که احساس زشتی و تحقیر بهم دست میده..کنارش اعتماد به نفس ندارم...با وجودی که تنهاست تو شهر فقط اخر هفته پیشمه اونم علاقه نشون نمیده و هر دو هفته رابطه باهام برقرار میکنه..

چکار کنم..دارم میترکم تو رو خدا کمکم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عقدم کلا همینه نمیدونم چرا به قول تو فقط خیلیییی که ناراحت باشم گریه کنم میاد ابراز علاقه میکنه

من ازدواج کردم که به نیازای عاطفیم رسیده بشه..که راه اشتباه نرم...الان تنها جایی که میتونم حرف دلمو بزنم اینجاست

من ازدواج کردم که به نیازای عاطفیم رسیده بشه..که راه اشتباه نرم...الان تنها جایی که میتونم حرف دلمو ...

منم دقیقا از وقتی ازدواج کردم بیشتر احساس تنهایی میکنم اصلا اینطوری راجب به ازدواج فک نمیکردم

منم دقیقا از وقتی ازدواج کردم بیشتر احساس تنهایی میکنم اصلا اینطوری راجب به ازدواج فک نمیکردم

تو وقتی دلت میگیره چکار میکنی؟من دوست ندارم با کسی زندگی کنم که دوسم نداشته باشه..

تو وقتی دلت میگیره چکار میکنی؟من دوست ندارم با کسی زندگی کنم که دوسم نداشته باشه..

من خیلی فک کردم همین امشب تاپیک زدم برا مشکلم کلا گیجم و سردرگم نمیدونم باید چیکار کنم