lhvnxlkjopsivjnkjvkd مدیر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 336 عنوان زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 60 پست بیایید در مورد زندگی کمی حرف بزنیم 1398/11/13 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوترشه عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 947 به پام افتاد گریه زاری کرد و التماس که همه چیز رو درست میکنه و ازم خواست بهش فرصت دوباره بدم گفت زند ... همشون وقتی دستشون رو میشه همینو میگن میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
manboyenamebaronam عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 633 میتونه دیدم گه میگم داریم فعلا میریم امید به خدا من دختر بارانم 👑 من همان بوی نم بارانم 👑 من همان هوای بارانیم 👑
manboyenamebaronam عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 633 تو چیکار می کنی یه فرصت دیگه بهش می دی همه چیز به خودش بستگی داره من دختر بارانم 👑 من همان بوی نم بارانم 👑 من همان هوای بارانیم 👑
آلبالوترشه عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 947 داریم فعلا میریم امید به خدا انشالله که اصلاح میشه...کاملا درکت میکنم...ولی کاری که شوهرم با من کرد خیلی بدتر از کار شوهر تو بود میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
manboyenamebaronam عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 633 انشالله که اصلاح میشه...کاملا درکت میکنم...ولی کاری که شوهرم با من کرد خیلی بدتر از کار شوهر تو بود میشه بگی چی شد؟ ؟؟ من دختر بارانم 👑 من همان بوی نم بارانم 👑 من همان هوای بارانیم 👑
lhvnxlkjopsivjnkjvkd مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 336 انشالله که اصلاح میشه...کاملا درکت میکنم...ولی کاری که شوهرم با من کرد خیلی بدتر از کار شوهر تو بود شوهرت چه کاری باهات کرد
آلبالوترشه عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 947 میشه بگی چی شد؟ ؟؟ اونم خیانت کرد نه یکبار که دوبار...دفعه دوم رابطه هم برقرار کرده بود با طرف میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
lhvnxlkjopsivjnkjvkd مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 336 اونم خیانت کرد نه یکبار که دوبار...دفعه دوم رابطه هم برقرار کرده بود با طرف چس تو چیکار کردی الان همسر تو کجاست
آلبالوترشه عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 947 چس تو چیکار کردی الان همسر تو کجاست مشاوره میریم فعلا... میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
manboyenamebaronam عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 633 اونم خیانت کرد نه یکبار که دوبار...دفعه دوم رابطه هم برقرار کرده بود با طرف تو چیکار کردی. ؟ داری باهاش زندگی میکنی؟ من دختر بارانم 👑 من همان بوی نم بارانم 👑 من همان هوای بارانیم 👑
آلبالوترشه عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 947 تو چیکار کردی. ؟ داری باهاش زندگی میکنی؟ آره زندگی میکنیم فعلا مشاوره میریم حق طلاق و حق حضانت فرزند و تمام اموالش به من داد که جدا نشم چون جدا شدنم مساوی بود با رسواییش میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
آلبالوترشه عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 947 کی میرین چند جلسه رفتیم هنوزم ادامه داره میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
lhvnxlkjopsivjnkjvkd مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 336 آره زندگی میکنیم فعلا مشاوره میریم حق طلاق و حق حضانت فرزند و تمام اموالش به من داد که جدا نشم چون ج ... جدا شو به حرفش چوش نکن و همه چیزو ازش بگیر