2821
2789
تو زیبایی یا اون زن شاید به خاطر زیبایی اون زن بوده

اون زن سنش خیلی از من بیشتر بوده و اصلا قابل مقایسه نبودیم من جون تر و خوشگل تر از اون هستم

اون یه زن شوهر دار بوده 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=122620256]اون زن سنش خیلی از من بیشتر بوده و اصلا قابل مقایسه نبودیم من جون تر و خوشگل تر از اون هستم اون یه ...[/Q

پس چرا خیانت کرده الان چیکار می کنی به خاطر همین من می گم زندگی سخته

[QUOTE=122620256]اون زن سنش خیلی از من بیشتر بوده و اصلا قابل مقایسه نبودیم من جون تر و خوشگل تر از ...

الان میسوزمو می سازم و آرزوی مرگ شوهرم رو میکنم

اون زنیکه خیلی به شوهرم گیر داده بود شوهرم هم لودگی کرد و ارتباط برقرار شد 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑
بگو حق طلاق و به من بده و خونه ای چیزی بنامم کنه

نمیکنه دیگه نمیدونم چطوری راضیش کنم

الان همسرت چیکار می کنه

به پام افتاد گریه زاری کرد و التماس که همه چیز رو درست میکنه و ازم خواست بهش فرصت دوباره بدم گفت زندگیمون رو دوست داره