[QUOTE=122608862]😐اگه اینقد مطمئنی شکایت کن اگه مطمئن نیستی تهمت به این بزرگی نزن[/QUOTEیعنی چی تهمت ، من خودم از تهمت خیلی میترسم از من بپرس ماجرارو بعد بگو تهمت و قضاوت کن
از کجا مطمعنی ؟؟؟؟اخه خواهر ادم دزدی میکنه ؟؟؟؟وای یاد یه سفارشات مادرم افتادم به خواهرم تو نامزدیش....میگفت خواهر شوهرت از حسودیش چون ترشیده هست حلقه ات رو نبره بندازه تو چاه
یعنی چی منتظر من هنوز یه دقیقه نیست تاپیک زدم ، اخه چرا بعضی ها اینطورین ، هنوز من یدقیقه نیست تاپیک زدم هیچ چیزی نمیدونی بعد نوشتی اگر واقعیت داشت اول بپرس چی شده بعد
با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘 حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪 کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
یه مدت رفتم شهرستان اون فقط میومد خونمون ، من اصلا حواسم به وسایلم نیست اما میفهمیدم کم کم وسایلام نیستن فکر میکردم گم شدن یا یه گوشه خونن ، اما زمانیکه کلید خونم فکر میکردم گم شده نگو این دزدیده بوده که بیاد وسایلمو بدزده تا دیدم حلقم نیست خودم بهش شک کردم شدید تا اینکه همسایمون گفت نبوذی خواهرت اومد خونتون کلید انداخت رفت تو
اره احتیاج به پول داره مه شدیدا شوهرش بیکاره مستاجره بچه چهارساله داره خودم یه موقهایی بهش پول کمک میکردم اما خوب زیاد نبود وسایلام رو هم برمیداشت به روی خودم نیاوردم با وجود اینکه خیلی عصبانی شدم اما گفتم احتیاج داره عیبی نداره خوب چیکارکنه گناه داره اما دیگه فکر نمیکردم انقدر پست باشه که حلقه هامو بدزده
انقدر کثیفه لیاس عروسیمو دزدید حالا نمیدونم چرا چون زندگی اولش خراب شد و لباس عروسشو شوعرش ازش گرفت اینطوری میخواست عقدشو خالی کنه یا نه برای فروش و پولش بوده که در هر دوتا خیلی پسته چون لباس عروسه بعضی ها دوست دارن لباس عروسشونو داشته باشن
اره احتیاج به پول داره مه شدیدا شوهرش بیکاره مستاجره بچه چهارساله داره خودم یه موقهایی بهش پول کمک م ...
آخ آخ امان از بی پولی که مادر همه فسادهاس
با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘 حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪 کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
نه عزیزم به احتیاج نیست. بعضیا کلا مریضن ده سال پیشم خواهر من ازم چیز برمیداشت یا وقتی حواسم نبود مث ...
اوهوم قبول دارم،ممکنه از روی عادتم باشه،منم دیدم اینجور آدما