elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 عنوان عمل بینی 174 بازدید | 18 پست دوستان کسی بینیشو عمل کرده اینجا؟؟؟ی سوال داشتمنگیییین ماااا نچرال بیوتی هسدیمو اینا😑تو ایران خیلیا بینی عمل کردناون قسمت استخون بین چشا یا همون پل بینی قابلللللل نازک شدن هس؟؟؟من خیلی دوس دارم اون قسمتم نازک و جمع تر بشه😢😢😢😢 1398/11/13 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باب_اسفنجی_هستم عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 259 بلہ هس 😶 یا مثہ یہ شـ👑ــاه راه برو🚶یا جورے راه برو ڪ انگاه برات مهم نـے شاه ڪیہ 👎👈یادم نمیاد جایـے امضا داده باشم ڪ نظر همہ برام مهمہ👉
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 بلہ هس 😶 واقعاااا؟ دکتری میشناسین ک اون قسمت بین چشارو نازک تر کنه؟
_sahar__ عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 562 آره میشه خاله من واسه همون رفت عمل کرد عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشتههای من است...
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 آره میشه خاله من واسه همون رفت عمل کرد کدوم دکتررررر رف؟؟؟توروخدا ب منم بگونتیجه اش چی شد؟نازک شد؟
_sahar__ عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 562 کدوم دکتررررر رف؟؟؟توروخدا ب منم بگو نتیجه اش چی شد؟ نازک شد؟ ما مشهدیم رفت پیش دکتر دشتی البته ۷سال پیش آره خیلی خوب شد عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشتههای من است...
باب_اسفنجی_هستم عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 259 واقعاااا؟ دکتری میشناسین ک اون قسمت بین چشارو نازک تر کنه؟ شما واس ڪجایے ؟ من رشتم دڪترے ڪ من پیشش عمل ڪردم اینڪارو میڪنہ مگہ همہ دکترا این ڪارو نمیڪنن ؟ 😕 یا مثہ یہ شـ👑ــاه راه برو🚶یا جورے راه برو ڪ انگاه برات مهم نـے شاه ڪیہ 👎👈یادم نمیاد جایـے امضا داده باشم ڪ نظر همہ برام مهمہ👉
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 شما واس ڪجایے ؟ من رشتم دڪترے ڪ من پیشش عمل ڪردم اینڪارو میڪنہ مگہ همہ دکترا این ڪارو ... میدونین من منظورم کجاس؟
باب_اسفنجی_هستم عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 259 میدونین من منظورم کجاس؟ آره دیہ تقریبا اَ جایـے ڪ بینے شروع میشہ 😕بین دوتا چشم استخونشو تراش میدن یا مثہ یہ شـ👑ــاه راه برو🚶یا جورے راه برو ڪ انگاه برات مهم نـے شاه ڪیہ 👎👈یادم نمیاد جایـے امضا داده باشم ڪ نظر همہ برام مهمہ👉
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 آره دیہ تقریبا اَ جایـے ڪ بینے شروع میشہ 😕بین دوتا چشم استخونشو تراش میدن اخه پس چرااااا من رفتم عملللل کلا تیغه بینیمو پهن کرداره من همون ابتدای بینی بین چشامو میگم میخواستم نازک تر کنه و تراش بده حتی اگ از بین بخیه میخورد😢😢😢😢😢اسم دکترتون چیه؟پیج هم داره؟
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 ما مشهدیم رفت پیش دکتر دشتی البته ۷سال پیش آره خیلی خوب شد پس ابتدای بینیش بین چشاش پهن بود الان باریک شده درسته؟؟؟سلیقه ای هس؟ینی اینو خودمون باید ب دکتر بگیم؟
باب_اسفنجی_هستم عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 259 اخه پس چرااااا من رفتم عملللل کلا تیغه بینیمو پهن کرد اره من همون ابتدای بینی بین چشامو میگم میخواس ... خو هر دڪترے یہ سبڪے داره شما اگہ اونجورے میخواسے باید میگفتے خودت اسم دکترم مسلم واحدے پور ِ ... پیجشو نمیدونم عزیز من اینستا ندارم ولے باید داشتہ باشہ یا مثہ یہ شـ👑ــاه راه برو🚶یا جورے راه برو ڪ انگاه برات مهم نـے شاه ڪیہ 👎👈یادم نمیاد جایـے امضا داده باشم ڪ نظر همہ برام مهمہ👉
_sahar__ عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 562 پس ابتدای بینیش بین چشاش پهن بود الان باریک شده درسته؟؟؟ سلیقه ای هس؟ینی اینو خودمون باید ب دکتر بگ ... آره بینیش قوز داشت و بالای بینیش پهن بود بخاطر ضربههایی که تو بچگی به بینیش وارد شده بودآره دگ به دکتر باید بگی برات تراش میده قشنگ عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشتههای من است...