2777
2789
عنوان

پسر ۹ ماهه ام ویروس گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 28 پست
ویروس چی گرفته؟ ؟اگه منظورت کروناس هنوز تایید نشده ک وارد ایران

زیر ۸سال نمیگیرن ک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها دکتر گف بعد اینکه تبش بهتر شد همه جای بدنش قرمز میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این چه دردیه اخه  زمستون لعنتی تموم میشد

خیلی سخته اون سه شب که اصلا خودم شوهرم نخوابیدیم شب چهارم شوهرم حالش بد شد تا صبح نخوابیدم شب پنجم که دیشب بود خودم از تب تا صبح نخوابیدم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
من اول بارداریم حالت تهوع داشتم نمیدونستم رفتم دکتر گفت ویروس گرفتی گفتم ببخشید ۱۲ روز عقب انداختم م ...

اره میتونه برا دندونشم باشه چون اسهالم بود ۳ روزه  از امروز تب کرده 

ولی دکتر خیلی خوبیه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پس تب رزولاست 

میشه توضیح بدی🤕

میشه توضیح بدی🤕

سه روز تب شدید پسرا من گرفتن که فقط با امپول و شیاف پایین میومد بعداز سه روز تبش قطع شد بدنشون دون دون قرمز ریخت بیرون

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
سه روز تب شدید پسرا من گرفتن که فقط با امپول و شیاف پایین میومد بعداز سه روز تبش قطع شد بدنشون دون د ...

منم هم شربت دادم هم شیاف زدم 

بعد اونکه دون دون قرمز زدن دارویی نداره؟؟

خودش خوب میشه یا ببرم دکتر

منم هم شربت دادم هم شیاف زدم  بعد اونکه دون دون قرمز زدن دارویی نداره؟؟ خودش خوب میشه یا ببرم ...

خوب کردی نه خودش خوب میشه بعد از یکی دو روز

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر