2777
2789
عنوان

همیجوری🌹

179 بازدید | 33 پست

.
گذر سال ها بیشتر از چیزای دیگه یادآور این جملست " این نیز بگذرد " ❤سختی هایی داشتیم و روزهایی از شدت ❤ناراحتی نتونستیم بخوابیم
مطمئنا روزهای ❤خوبی هم داشتیم که از شدت ذوق نمیدونستیم چی کار کنیم
همه اینها گذشت ...
چه روزها که دلمون می خواست تا ابد تموم نشن ...
و چه روزها که هر ثانیه اش یک سال زمان میبُرد ...
چه لبخندها که بی اختیار بر لبانمون نقش بست و
چه ❤اشک ها که بی اراده از چشمانمون سرازیر شد ...
چه آدم ها که دلمون رو گرم کردند و
چه آدم ها که دلمون رو شکستند ...
چه چیزها که فکرش را هم نمیکردیم و شد ...
و چه چیزها که فکرمان را پرکردند و نشد ...
دوباره روزهای بد و خوب زیادی رو قراره تجربه کنیم
چقد خوبه که زیر فشار سختی ها و تو لذت خوشی ها یه چیزو فراموش نکنیم
فراموشی نکنیم که " این نیز بگذرد " میخواد خوشی باشه یا سختی ...
فراموش نکنیم که کی هستیم و نذاریم دنیا عوضمون کنه ...
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

https://daigo.ir/secret/8739630985

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خط خط نوشته های پستتون اعتقاد دارم 🙏🌹🌹🌹🌹

به قول دوستمون این نیز بگذرد..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به خط خط نوشته های پستتون اعتقاد دارم 🙏🌹🌹🌹🌹 به قول دوستمون این نیز بگذرد..

با زندگی قهر نکن... دنیا منت هیچکس را نمیکشد...
یکی رفت و،
یکی موند و،
یکی از غصه هاش خوندو
یکی برد و،
یکی باخت و،
یکی با قسمتش ساختو

""  یکی رنجید ""
"" یکی بخشید ""

یکی از آبروش ترسید
یکی بد شد،
یکی رد شد،
یکی پابند مقصد شد
تو اما باش،
خدا اینجاست

خدایا شکرت😔 @دلبراماوحشی   بیا یه نظری اینجا بده

🌸بر آنچه گذشت،
آنچه شکست،
آنچه نشد،
و آنچه ریخت،
حسرت نخور ...

در زندگی اگر تلخی نبود،
شیرینی معنایی نداشت

با زندگی قهر نکن... دنیا منت هیچکس را نمیکشد... یکی رفت و، یکی موند و، یکی از غصه هاش خوندو یکی برد ...

😢

درسته ....

تنها امیدمون اینه که خدا اینجاست از رگ گردن نزدیکتر‌..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

🌸بر آنچه گذشت، آنچه شکست، آنچه نشد، و آنچه ریخت، حسرت نخور ... در زندگی اگر تلخی نبود، شیرینی مع ...

اصلا تو دنیا چیزی ارزش نداره که حصرتشو بخوریم

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!

و خدایی ک از رگ گردن نزدیکتر است

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

و خدایی ک از رگ گردن نزدیکتر است

پیام خصوصیتو خوندم دلبری نه گلم ناراحت نشدم فهمیدم کرم داره اگه دیدی چقد اسرار داشت شمارمو بگیره هی میگه بیا وات من مشاورم فکر کرده اسکولم

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!
پیام خصوصیتو خوندم دلبری نه گلم ناراحت نشدم فهمیدم کرم داره اگه دیدی چقد اسرار داشت شمارمو بگیره

خداروشگر ترکید

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*