2777
2789

لایک پلیز

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبه رو چرخش کن  بعد چند تا پیاز و درسته بنداز تو قابلمه کمی زردچوبه اضافه کن بذار رو شعله کم آروم آروم آب شه بعدش از صافی رد کن

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

خرد کن بریز قابلمه زیرشو روشن کن 

کم کم آب میشن تا لحظه ای که دمبه ها رو به سرخی میرن دیگه خاموش کن 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان

ی ی کاسه ماست و دوتا دونه هل بندازی اخرش از صافی رد کنی بوش کلا میره عالی میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

دنبه رو چرخش کن  بعد چند تا پیاز و درسته بنداز تو قابلمه کمی زردچوبه اضافه کن بذار رو شعله کم آ ...

با این  روش هم دنبه قشنگ آب میشه هم بوی خوبی پیدا میکن

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

دنبه رو ریز خورد کن زود آب شه ..پیاز ادویه سرکه بهش بزن و بزار یا شعله ی کم روعنش در بیاد .بعد که دنبه ها روعنش گرفته شد رو به خشکی میرفتن ...خاموش کن وقتی سرد شد از صافی رد کن و بریز تو ظرف 

و خدایی که در این نزدیکی هاست

عزیزم وقتی دنبه ها توب روغنشو پس داد توش پیازو  سیب رواز وسط نصف کن  بنداز داخلش چوب دارچین هم بریز بدا ک زیر اجاق و خاموش کردی بردا اینایی ک گفتم یه ربع اخر ک میخوایی برداری بنداز

دنبه ها رو خورد کن بریز تو قابلمه بذار رو گاز زیرش کم کن از همون اول که به روغن افتاد روغنشو بردار بریز تو ظرف جدا تا اخر همینطور روغنشو بردار بریز تو ظرف دیگه چون ممکنه دنبه سیاه شه روغنت سیاه شه پس از همون اول روغنش رو جدا کن تو قابلمه دیگه

خدا تا پاکم نکردی خاکم نکن

دنبه رو بشور چرخش کن بزار رو گاز تا اب بشه کم کم هم بزن تا نسوزه هر وقت دیدی اب شد وتقریبا تفاله هاش موند ی سیب یا به توش خرد کن بریز ۵دیقه هم با اون هم بزن تا بوی زخمش رو بگیره بزاررو زمین خنک که شد روعنش رو بردار اون ته مونده هاش رو نگه دار تو ماکارونی ودلمه برگ مو استفاده کن

البته اون ته مونده هاش رو کم کم بریز تو دلمه چون چربی هست

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟