2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تمام این خوراکی ها و دمنوشا که میگن برای لاغری خوبه همراه با ورزشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

منم دنبال لاغریم حدود پنج کیلو کم کنم کافیه و البته شکم لامصبم اب بشه😓

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
عزیزم تمام این خوراکی ها و دمنوشا که میگن برای لاغری خوبه همراه با ورزشه

من حلقه میزنم تو خونه حدود ۱۵دقیقه هم رقص دارم به نظرت کافیه؟میخوام فقط شکمم اب بشه نمیتونم باشگاه برم چهار پنج کیلو کم کنم کافیمه

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
من حلقه میزنم تو خونه حدود ۱۵دقیقه هم رقص دارم به نظرت کافیه؟میخوام فقط شکمم اب بشه نمیتونم باشگاه ب ...

بله عزیزم ولی اگه پیاده روی هم انجام بدی خیلی عالی میشه.حلقه هم بیشتر از یک ربع نزن که کمرت درد بگیره.تغذیه رو هم رعایت کنی حتما نتیجه میبینی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بله عزیزم ولی اگه پیاده روی هم انجام بدی خیلی عالی میشه.حلقه هم بیشتر از یک ربع نزن که کمرت درد بگیر ...

میخوام یه مدت سه تا بیست دقیقه توروز بزنم یکم که کم کردم و شکمم جمع شد کمش کنم مثلا روزی یه ربعش کنم بچه کوچیک دارم امکان پیاده روی نیست برام

میخوام یه مدت سه تا بیست دقیقه توروز بزنم یکم که کم کردم و شکمم جمع شد کمش کنم مثلا روزی یه ربعش کنم ...

حلقه رو بیست دقیقه بیشتر نزن چون کمر در معرض آسیب قرار میگیره،حتما هم بدنت گرم باشه،اول برقص و یکذره حرکات شکم و پهلو برو بعد حلقه بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز