2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روژان 2ماه پریود نشدم بارداری قبلمم اینجور بود 4ماه پریود نشدم بعد که رفتم سونو گفت 2ماهه بارداری

آزمایشم نداده بودی یا دادی منفی بود

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
مبارکهههه راستی ی سوال بچها اگه خط سفید بنداره یعنی تو نور خطه سفیدش معلومشه منفیه یا مثبت اخه هیچو ...

مال من اینطور بود بعد یکساعت خطش رنگی میشد و باردار بودم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نه تازه رفتم ازمایش دادم گفت یه ساعت دیگه اماده میشه جوابش

بارداریه قبلت چی ۴ماهو ک پری نشدی بی بیچک یا آزمایش نداده بودی جواب چی بود

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

مبارکه ❤️

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
مال من اینطور بود بعد یکساعت خطش رنگی میشد و باردار بودم 

برا من رنگی نشد تو اقدام نبودم ولی دوماهه نشدم سیاه دونه عسل زعفرون خوردم پایین نیومدازمایشسمم ۵بود گفت منفیه