2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه

مال منم همینجوری کمرنگ بود

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
مبارکهههه راستی ی سوال بچها اگه خط سفید بنداره یعنی تو نور خطه سفیدش معلومشه منفیه یا مثبت اخه هیچو ...

منم چندسال پیش بی بی زدم همین مدلی شد مثبت بود آزمایشم

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

مبارکه 

چقدرم بهداشتی گذاشتی تو پلاستیک 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
منم چندسال پیش بی بی زدم همین مدلی شد مثبت بود آزمایشم

اخه ده روز بعد موعودم آز دادم ۵بود والا اینقد دستم کبود شد تازه بعد دوهفته خوب شده نمیخوام دیگه از بدم شما تو اقدام بودین 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

مبارکه منم امروز موئدمه واسم دعا کن پری نشم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اخه ده روز بعد موعودم آز دادم ۵بود والا اینقد دستم کبود شد تازه بعد دوهفته خوب شده نمیخوام دیگه از ب ...

وایه من چندروز ب پریودم مونده بود ک هاله افتاد.بعد پریودم کاملا پررنگ شد

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز