2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 69 پست
جانم بفرما

فکر میکنی الان دوس دختر و اینا نداره

ب نظر من هنوز قصد ازدواج نداره و میخاد آزاد باشه

و شیطونی بکنه

میدونم الان غیبتش را کردم ولی من از روی ظاهرش این را فهمیدم گلم ک فعلن تکلیفش با خودش روشن نیس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی الان دوس دختر و اینا نداره ب نظر من هنوز قصد ازدواج نداره و میخاد آزاد باشه و شیطونی بکن ...

نه کسی تو زندگیش نیس اصلا هم همچین شخصیتی نداره   ، یدونه دوست هم بیشتر نداره همش با اونه ، بیشتر درگیر کارشه
منم اول مث تو فکر میکردم اما همه جوره امتحانش کردم و خیلی با تصورات من فرق داشت  

فکر میکنی الان دوس دختر و اینا نداره ب نظر من هنوز قصد ازدواج نداره و میخاد آزاد باشه و شیطونی بکن ...

اما ازادی رو شاید ! شاید هنوز امادگیِ مسئولیت پذیری رو نداره

عزیزم رهام 😊 ببین حسم میگه دوست داره بهش میرسی ولی اونم یه نشونه از طرف تو میخواد که بیاد جلو، حسم میگه خجالت میکشه میترسه از اینکه نخوایش و پسش بزنی

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
عزیزم رهام 😊 ببین حسم میگه دوست داره بهش میرسی ولی اونم یه نشونه از طرف تو میخواد که بیاد جلو، حسم ...

عزیزم   ممنون که خوندی وای امیدوارم همینطور باشه ، فقط من باید چیکار کنم اخه وقتی اصلا نمیبینمش  

عزیزم   ممنون که خوندی وای امیدوارم همینطور باشه ، فقط من باید چیکار کنم اخه وقتی اصلا نمیبین ...

میشه بیا تاپیک حس ششم اخه دارم کامنتارو جواب میدم😊

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟