2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 69 پست
جانم بفرما

فکر میکنی الان دوس دختر و اینا نداره

ب نظر من هنوز قصد ازدواج نداره و میخاد آزاد باشه

و شیطونی بکنه

میدونم الان غیبتش را کردم ولی من از روی ظاهرش این را فهمیدم گلم ک فعلن تکلیفش با خودش روشن نیس.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر میکنی الان دوس دختر و اینا نداره ب نظر من هنوز قصد ازدواج نداره و میخاد آزاد باشه و شیطونی بکن ...

نه کسی تو زندگیش نیس اصلا هم همچین شخصیتی نداره   ، یدونه دوست هم بیشتر نداره همش با اونه ، بیشتر درگیر کارشه
منم اول مث تو فکر میکردم اما همه جوره امتحانش کردم و خیلی با تصورات من فرق داشت  

فکر میکنی الان دوس دختر و اینا نداره ب نظر من هنوز قصد ازدواج نداره و میخاد آزاد باشه و شیطونی بکن ...

اما ازادی رو شاید ! شاید هنوز امادگیِ مسئولیت پذیری رو نداره

عزیزم رهام 😊 ببین حسم میگه دوست داره بهش میرسی ولی اونم یه نشونه از طرف تو میخواد که بیاد جلو، حسم میگه خجالت میکشه میترسه از اینکه نخوایش و پسش بزنی

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
عزیزم رهام 😊 ببین حسم میگه دوست داره بهش میرسی ولی اونم یه نشونه از طرف تو میخواد که بیاد جلو، حسم ...

عزیزم   ممنون که خوندی وای امیدوارم همینطور باشه ، فقط من باید چیکار کنم اخه وقتی اصلا نمیبینمش  

عزیزم   ممنون که خوندی وای امیدوارم همینطور باشه ، فقط من باید چیکار کنم اخه وقتی اصلا نمیبین ...

میشه بیا تاپیک حس ششم اخه دارم کامنتارو جواب میدم😊

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟