من دانشجو هستم و خیلی به پرستاری علاقه دارم .برام فرقی نمیکنه ازاد باشه یا دولتی .
تا الان هم خوندم . از اینجا به بعد چه حوری بخونم یا روزی چن ساعت بخونم که حتما قبول شم . برلی ترم دو 2 روز بیشتر نمیرم دانشگاه .درصدام حدودی باید چقدر باشه ؟؟؟
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
استخدامی با مدرک کارشناسی تا سن ۳۵فرصت داری شرکت کنی و با کارشناسی ارشد تا ۴۰سالگی
مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
استخدامی با مدرک کارشناسی تا سن ۳۵فرصت داری شرکت کنی و با کارشناسی ارشد تا ۴۰سالگی
مرسی عزیزم خیالم راحتتر شد . من خدا بخواد امسال قبول شم سه سال بیشتر نمیخواد برم . چون امسال میکرو میخونم تمام درسای مشترک این رشته و مرستاری رو برداشتم تا سال بعد تطبیق بدم
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
مرسی عزیزم خیالم راحتتر شد . من خدا بخواد امسال قبول شم سه سال بیشتر نمیخواد برم . چون امسال میکرو م ...
موفق باشی بنده یک عدد پرستار بیکار با سه سال سابقه کار هسدم😅 جایی ک من هستم بیمارستان خصوصی نداره
مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
ای بابا عزیزم . الان که پرستارا بیکار نمیشن . برو کلینکی جایی نمیشه .
پرستاری اشباع شده😒😒 تو شهرای بزرگ مث تهران و کرج خیلی خوب میشه کار کرد بضی از همکارای آقا رفتن کرج واس کار ولی خب من نمیتونم چون شغل شوهرم جوریه ک نمیشه انتقالی بگیره
من عاشق پرستاریم . شهری که هستم نزدیک تهرانه و پر از بیمارستانه . ایشالله بتونم امسال قبول شم .
منم عاشقشم و دلمم اونقد تنگ شده واس کار تو بخش ک نگو.. فعلا میخونم بلکه واس استخدامی آمادگی داشته باشم