2777
2789
عنوان

چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالتون 

بگو خو شوهرت بپزه

چرا خوشبحالش من دوس ندارم شوهزم آشپزی کنه تو میگی خوشبحالش😐

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

دوستان عدس پلو چطور میپزن   من تاحالا نپختم

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

ما که نمیدونیم شوهرت از چی بدش میاد یا خودت با بوی چی اذیت میشی

ماکارونی مثلا جزو غذاهای سریعه برای من یا خوراک مرغ یا املت 

گوجه و گوشت چرخ کرده سرخ کن

دمی گوجه

شوید پلو

من وقتی دیگه هیچی دم دستم نیست سیب زمینی سرخ میکنم با سس و نون میخوریم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بگو خو شوهرت بپزه  چرا خوشبحالش من دوس ندارم شوهزم آشپزی کنه تو میگی خوشبحالش😐

شوهرم فقط من خونه نباشم مجبور باشه برا خودش شام میپزه... الان خیالش راحته هستم... بهشم زنگ زدم میگم چی بپزم میگه هرچی باشه میخورم اما من اخلاقشو میدونم اینجوری نیست 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
شوهرم فقط من خونه نباشم مجبور باشه برا خودش شام میپزه... الان خیالش راحته هستم... بهشم زنگ زدم میگم ...

يه چيز راحتي بپز ديگه سخت نگير 

من كه شوهرم ميپزه ولي ميل ندارم انقدر تهوع دارم نميتونم بخورم چيزي زياد 

شوهرم فقط من خونه نباشم مجبور باشه برا خودش شام میپزه... الان خیالش راحته هستم... بهشم زنگ زدم میگم ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حالا چی میخوای بپزی؟ آبگوشت خوبه ها دوساعته آمادس اگه گوشت داری و نخود پخته تو فریزر یخچالت

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حالا چی میخوای بپزی؟ آبگوشت خوبه ها دوساعته آمادس اگه گوشت داری و نخود پ ...

اره اونم فکر خوبیه اما باید زود برم تو اتاق چون بدجور بوی گوشت تهوع میاره برام😁😁

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
اره اونم فکر خوبیه اما باید زود برم تو اتاق چون بدجور بوی گوشت تهوع میاره برام😁😁

توش یکمی وانیل بریز😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️