2777
2789
عنوان

از کی شروع میکنید برای خونه تکونی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 169 پست

خونه تکونی اصلی تمومه 

با وجود دوتا بچه یک روز درمیان تمام کابینتا رو دستمال میکشم 

هر روز جارو برقی میکشم 

ولی تمیز کردن خونه برا مهمون همون روز قبل اومدنه مهمونه حالا مونده ب کرمشون کی بیان 

من از 12 شروع کردم به تمیزکاری خونه الان تموم شد رفتم دوش 10 دقیقه ای گرفتم اومدم، الان هم رو مبل نش ...

دروغ؟ 😂😂😂

خونه تکونی عيدت به این سرعت تموم شد؟ 

بابا لایک داری😁👌

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شروع کردم،برنامه نوشتم هرروز یه کوچولو مثلا درحد یه کابینت تمیزمیکنم،چون دوتاپسر زیر 6سال دارم فقط قبل بیداریشون کارمیکنم،فعلا کارهای داخلی،ظاهر روگزاشتم اواخر اسفند

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
خونه تکونی اصلی تمومه  با وجود دوتا بچه یک روز درمیان تمام کابینتا رو دستمال میکشم  هر ر ...

منم هرسال دقیقا روز آخر تمیز کاری اصلی رو میکنم😁

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
نومودونم چقد خستم😑😑هووف ادم باید عید وبره مسافرت بعد 13بدر بیاد خونه کیا موافقن؟ 

واقعااااا

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شروع کردم فرشارو شامپو فرش میزنم بعد عید میدم قالیشویی

منم شاید شامپو بزنم

مبلامم کثیف شدن بزنم تمیز شن

ما که کل عید مسافرتیم بعد عید انشالله

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
من همیشه اول آشپزخونه دوم پذیرایی سوم اتاق..بعد حمام..سرویسا هم شوهرم یه روز قبل عید تمیز کنه

منم روز آخر جارو و گردگیری و تمیز کاریو با شوهرم انجام میدم

موقع تحویل سال دور از جون مثل چی خسته ایم😂😂😂

حموم وسرویس که همیشه باید تمیزباشه اونم نگه میدارید روزقبل عید😂😂😂

😂😂نه از اون تمیزای قبل مهمون منظورمه😂😂😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”