nilii_20 مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 عنوان ویروس | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 60 پست این این ویروس از نشانه های اخرالزمان است😐 🍁 1398/11/13 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
احمد_ذوقی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 654 خب خوبه دیگه آخرین 22بهمن خوش میگذره😅😅😅 😐یعنی میخواین برید؟
درانتظارظهور عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 98 اره وارد کشور شده هیچ تازه چند نفر هم مردن ولی صداشو به خاطر ۲۲ بهمن در نمیارن که مردم برن تظاهرات🤦 ... چرا جو میدی مگه میشع اینوپنهان کنن خوب فوقش تظاهرات نمیکنن مگه رساته های خارجی میزارن پنهون بمونه چیزیو ک ت ایران اتفلق نمیفته میرن صدبرابرگندش میکنن میگن اینو نگن باعقل جوردرنمیاد دیگ ایتجورم نیست باجون مردم بازی کنن برخیز ک فجرانقلاب است امروز بیگانع صفت خانه خراب است امروز هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)
taboos عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 8656 ایا مردی یا زنی؟😂 ظاهراکه احمده یه ذوقی هم کرده بین خانماست😅😅😅
mamanbad عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 5305 دوس دارم قبل این که بمیرم ببینم😂 فکر نکنم عمر ما کفاف بده اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
دختر_مرجان عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 چرا جو میدی مگه میشع اینوپنهان کنن خوب فوقش تظاهرات نمیکنن مگه رساته های خارجی میزارن پنهون بمونه چی ... الان واسه ما پنهون نشده که ما فهمیدیم دیگه نه؟🙄تازه وقتی با موشک میزنن با جونه مردم بازی نمیکنن ؟وقتی مردومو توی تظاهرات گرونی بنزین گرفتنو دونه دونه کشتن تازه جسداشونو به خانوادشون هم ندادن با جونه مردن بازی نکردن؟؟🙄😑 برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
دختر_مرجان عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 یکم رو حرفاتون فکرکنین... دیشب اخبار اعلام کرد دیر یا زود وارد ایران میشه.... چرا جو سازی میکنین... ... حرفه خودمو به خودم میگی منم گفتم وارد ایران شده😑 برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
دختر_مرجان عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 [QUOTE=122574085]خخخخ ایران کارخاصی نمیتونه بکنه فقط ی قبرستان جدیدافتتاح کنه[/QUOTE😂😂😂نگران نباش عزیزم قبر اماده کردن برای مردم حقم دارن تحریمه دارویی که هستیم چین هم نتونسته درمانشو پیدا کنه ما میخوایم پیدا کنیم🤦♀️😂😂 برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
دختر_مرجان عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 البته نمیشه گف اخر زمان شده ها چون هنوز فقط توی چند تا کشور پخش شده و تا وقتی که بیشتر بشه به احتمال زیاد درمانشو پیدا کنن برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 بعداونم خریدعیدوملت میریزن بازاروکوچه خیابون،خداهمه ماروبیامرزه اجماعا صلوات😅😅😅 سلام یادش بخیر این تاپیکو زدم😂هنوز خبری از کرونا نبود 🍁
taboos عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 8656 سلام یادش بخیر این تاپیکو زدم😂هنوز خبری از کرونا نبود سلام آره خداروشکرکه سالمیم😄یادمه اون روزا تویه تایپکی گفتم چندنفر مردن یکی خیلی بهم توپید میخوام الان پیداش کنم بگم 6000نفرمردن حرفی داری واسه گفتن؟😡😕
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1238 سلام آره خداروشکرکه سالمیم😄یادمه اون روزا تویه تایپکی گفتم چندنفر مردن یکی خیلی بهم توپید میخوام ال ... ولشون کن عزیزم شخصیت ندارن دهن ب دهنشون نشو 🍁