2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وارد کشور شده هیچ تازه چند نفر هم مردن ولی صداشو به خاطر ۲۲ بهمن در نمیارن که مردم برن تظاهرات🤦 ...

چرا جو میدی مگه میشع اینوپنهان کنن خوب فوقش تظاهرات نمیکنن مگه رساته های خارجی میزارن پنهون بمونه چیزیو ک ت ایران اتفلق نمیفته میرن صدبرابرگندش میکنن میگن اینو نگن باعقل جوردرنمیاد دیگ ایتجورم نیست باجون مردم بازی کنن

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)
دوس دارم قبل این که بمیرم ببینم😂

فکر نکنم عمر ما کفاف بده

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
چرا جو میدی مگه میشع اینوپنهان کنن خوب فوقش تظاهرات نمیکنن مگه رساته های خارجی میزارن پنهون بمونه چی ...

الان واسه ما پنهون نشده که ما فهمیدیم دیگه نه؟🙄

تازه وقتی با موشک میزنن با جونه مردم بازی نمیکنن ؟

وقتی مردومو توی تظاهرات گرونی بنزین گرفتنو دونه دونه کشتن تازه جسداشونو به خانوادشون هم ندادن با جونه مردن بازی نکردن؟؟🙄😑

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
یکم رو حرفاتون فکرکنین... دیشب اخبار اعلام کرد دیر یا زود وارد ایران میشه.... چرا جو سازی میکنین... ...

حرفه خودمو به خودم میگی منم گفتم وارد ایران شده😑

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎

[QUOTE=122574085]خخخخ ایران کارخاصی نمیتونه بکنه فقط ی قبرستان جدیدافتتاح کنه[/QUOTE😂😂😂نگران نباش عزیزم قبر اماده کردن برای مردم 

حقم دارن تحریمه دارویی که هستیم 

چین هم نتونسته درمانشو پیدا کنه ما میخوایم پیدا کنیم🤦‍♀️😂😂

البته نمیشه گف اخر زمان شده ها چون هنوز فقط توی چند تا کشور پخش شده و تا وقتی که بیشتر بشه به احتمال زیاد درمانشو پیدا کنن

سلام یادش بخیر این تاپیکو زدم😂هنوز خبری  از کرونا نبود

سلام آره خداروشکرکه سالمیم😄یادمه اون روزا تویه تایپکی گفتم چندنفر مردن یکی خیلی بهم توپید میخوام الان پیداش کنم بگم 6000نفرمردن حرفی داری واسه گفتن؟😡😕