2777
2789
عنوان

دیگه دوستش ندارم

483 بازدید | 42 پست

عقدیم.عاشق هم بودیم.میدونم که دیوونه وار دوسم داره همه میدونن.چندسال دوست بودیم.اما بعد از مشکلات اخیر به نقطه ای رسیدم ک حس میکنم دوسش ندارم فقط شوهره برام انگار همون اسم تو شناسنامه و حلقه تو انگشت.کسی تا حالا اینطور بوده؟!حسم عوض میشه؟!میتونم بازم دوسش داشته باشم؟!

میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه چی؟ بی دلیل؟

نه خیلی اذیت شدم شش ماهه همش غصه رو غصه

دخالت خانواده اش آزارم میده

بهشون میگه دخالت نکننا اما اذیت شدم حرفایی ک شنیدم چیزایی ک دیدم شکستم

عصر ایران - «پیشگیری از کرونا» ؛ این مهم ترین دغدغه ما در روزهایی است که گسترش تیتر مستمر رسانه های جهان است؛ ویروسی که به همسایگی ایران نیز رسیده و بعید نیست به زودی خبر ورودش به ایران نیز منتشر شود.

در این مطلب، تمام آنچه می توانیم برای جلوگیری از ابتلا به کرونا انجام دهیم را یکجا جمع کرده ایم و با زبانی ساده توضیح داده ایم. لطفا بخوانید و به دیگران نیز بفرستید:

1. 1 - ویروس کرونا، عمدتاَ از راه دهان، بینی، چشم و گوش وارد بدن می شود. بنابر این دست هایتان را قبل از شست و شوی کامل با آب و مایع دستشویی به این ۴ قسمت بدن نزنید.

2. 2 - هر روز چندین بار دست هایتان را با آب و مایع دستشویی و هر بار به مدت نیم دقیقه با دقت بشویید. اگر مایع یا ژل ضدعفونی کننده هم بزنید، بهتر است.

3. 3 - همراه تان یک مایع ضدعفونی کننده کوچک داشته باشید تا در محیط های عمومی مانند مترو و خیابان و ... که دسترسی سریع به آب و مایع دستشویی ندارید، بعد از تماس با افراد و اشیاء، مدام دست هایتان را ضدعفونی کنید.

4. 4 - اگر نزدیک شما، کسی سرفه با عطسه کرد، فوری دهان و بینی تان را ببندید و حتی المقدور چند متری از او دور شوید، چون یکی از راه های انتقال کرونا، تنفس است.

5. 5 - اگر مسوول اشیائی هستید که دست های افراد مدام با آنها در تماس است، آنها به کرات ضدعفونی کنید؛ مانند دستگیره های در، ستون های فلزی اتوبوس و مترو که افراد برای حفظ تعادل، آنها را می گیرند، پیشخوان بانک ها و ادارات، خودکارهای عمومی بانک ها، دکمه های آسانسور و خودپردازها ، نازل بنزین، نرده های کنار پله ها و ... .

همچنین سعی کنید تا حد امکان به چنین اشیائی دست نزنید و اگر هم زدید - که اکثراً ناگزیر هستید - دست های خود را بشویید یا ضدعفونی کنید و قبل از شست و شو، به آن 4 قسمت بدن که در بند اول گفتیم، دست نزنید.

6. 6 - دست دادن و روبوسی را به حداقل ممکن برسانید.

7. 7 - بلافاصله بعد از ورود به خانه، دست های خود را بشویید و ضدعفونی کنید. این را از همه اعضای خانواده بخواهید. همچنین در محل کار نیز با همکاران چنین قراری بگذارید.

8. 8 - سیستم ایمنی بدن تان را با خوردن ویتامین C ، میوه ها ، سبزیجات و داروهای تقویتی، ارتقا دهید. خوردن روزانه یک لیوان "آب ولرم + آب لیموی تازه + یک قاشق عسل طبیعی" توصیه می شود.

9. 9 - میوه ها و سبزیجات را با آب و چند قطره مایع ظرفشویی بشویید.

10. 10 - . از خوردن غذا و مایعات در جاهای غیر مطمئن جدا خودداری کنید.

11. 11 - غذاهایتان کاملا پخته شود. بنابراین از خوردن غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی، استیک نیم پز یا آبدار خودداری کنید.

تاکید می شود مرغ و گوشت قرمز و شیر را خوب بجوشانید 

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

نه خیلی اذیت شدم شش ماهه همش غصه رو غصه دخالت خانواده اش آزارم میده بهشون میگه دخالت نکننا اما اذی ...

طرف خونوادشه؟

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

عزیزم دل به دل راه داره .مطمئن باش اونم از تو سرد شده .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

لعنت خدا بر شیطان.خب احساسات ادمها تحت شرایط تغییر می کنه و کم و زیاد میشه ولی مهم اون رابطه ای که روحت باهاش برقرار کنه و به مرور عمیقتر بشه اگرنه هزار بار دیگه ام آدمهای دیگه رو انتخاب کنی بازم به این نقطه میرسی که همچی عادی بشه.

حس خوشی و عشق و دوست داشتن برخلاف تصور ما ساختنیه و اینجوری نیست که شما تلاش نکنی و انتظار داشته باشی حسات هم روز به روز پر رنگ تر باشه

حس ارزشمندی رابطه و محبت کاملااااا ساختنی هست و نیاز به تلاش داره.

عزیزه یه دوره کوتاه همه اینطور میشن خوب میشی فدات اگه خواستی کمکت میکنم

انقدر دلم گرفته ازش حتی نمیخام ببینمش سردشدم.من به خنده و مهربونی معروفم الان خنثی شدم هیچی تکونم نمیده انگار

نه خیلی اذیت شدم شش ماهه همش غصه رو غصه دخالت خانواده اش آزارم میده بهشون میگه دخالت نکننا اما اذی ...

کم کم عادت میکنی. مثل ما پوستت کلفت میشه

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن