2777
2789
عنوان

مهد کودک و مربی

381 بازدید | 32 پست

مامانا بچه من 30 ماهشه به دلیل اینکه سرکار میرم مجبورم بفرستمش تاساعت 1 مهد کودک. مهد رفتن خودش هم دوست داره خاله مهدشم دوست داره. من از دوسالگی دیگه از پوشک گرفتمش ولی خودم یاداوری میکنم وقتایی که یادش میره بره دستشویی. اصلا و اصلانم تا به حال شب ادراری یا اینکه جیش کنه شلوارش بعد از ترک پوشک نداشته همیشه یا میره دستشویی من تمیزش میکنم یا یاداوری میکنم و میبرمش. منتها الان یه هفته ای میشه تو مهد نمیره دستشویی مربیشم میگه هر چی اصرار میکنم میگه من با مامانم خونه رفتم الان دو روزه وقتی میرم دنبالش میگن جیش کرده لباسش و نمیره دستشویی ولی وقتی خونه میایم طبق روال همیشگی کارش انجام میده ولی باز تو مهد نمیره. به نظرتون چیکار کنم 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

چندین بارم به مربیش گفتم راضیش کن ببرش دستشویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پسرم نمیره دسشویی در نقش یکی از عروسک هاش میگم منو ببر دسشویی بعد اونو میبره واس جیش میگم حالا خودتم جیش کن...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دوباره پوشک ببند یا بگو خاله ناراحت شده از جیش کردنت تو شلوار

از پوشک متنفره میگم تو خونه با خودم میره ولی مهد با مربیش نمیره

وقتی پسرم نمیره دسشویی در نقش یکی از عروسک هاش میگم منو ببر دسشویی بعد اونو میبره واس جیش میگم حالا ...

عزیزم من تا با خودم مشکلی ندارم اصلا حتی خودش میگه بریم جیش کنیم ولی تو مهد نمیره حتی دل درد میگیره و نمیره تا جیشش بریزه ب لباسش

دوباره پوشکش نکن تنبل تر میشه

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
کاش اگه میتونستید تا سه سالگی مهد نمیبردینش 

متاسفانه نمیشه کسیم نزدیکم نیست برای نگهداریش. نمیدونم مشکل چیه که اونجا نمیره

دوباره پوشکش نکن تنبل تر میشه

نه اینکار نمیکنم میخوام یه راهکار بهم بدید که تو مهد بره با مربیش دستشویی 

کاش اگه میتونستید تا سه سالگی مهد نمیبردینش 

خیلی خیلی خیلی موافقم

ختی اگه نیاز مالی هم باشه دو سه سال اول زندگی بچه فقط مادر میخواد.آدم کمتر بخوره و بگرده ولی تتمام شخصیت بچه تو این 3 سال شکل می گیره.بهترع تمام سهم تربیتش با مادر باشه

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
دستشوییشون تمیزه شاید حساسه بچه ات

کوچیک هست ولی تمیزه. ظهرا که میرم دنبالش وقتی میگم بریم دسشویی فورا خودش دمپاییای مهد میپوشه و میره ولی تا خودش با مربیش هست نمیره

نه اینکار نمیکنم میخوام یه راهکار بهم بدید که تو مهد بره با مربیش دستشویی 

والا من پرستارم ولی سر بچه ام که دنیا اومد نرفتم سر کار.تا 3 سالگیش هم نمیرم احتمالا.از مهد گذاشتن خوشم نمیاد.راه حلی به ذهنم نمی رسه.باز فکر میکنم

خیلی خیلی خیلی موافقم ختی اگه نیاز مالی هم باشه دو سه سال اول زندگی بچه فقط مادر میخواد.آدم کمتر بخ ...

نظر شما متین ولی وقتی چاره ای نیست نمیشه چیکار باید کرد؟ بچه من تعریف از خود نباشه فوق العاده باهوشه کل الفبای انگلیسی و فارسی رو هم حفظه هم مینویسه روزی که بردمش مهد مربیش شاخ در اورده بود که تو این سن مگه میشه بچه اینجوری باشه.