2777
2789
من هر نوع شیر خشک،مخمر ،شربت ،پودر جوانه ... دریغ از یک گرم بدنم شدید لاغر ولی شکم توپ مانند دارم د ...

بخدا منم همه اینارو امتحان کردم اصلا جواب نگرفتم

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه شیر میدم انقد لاغرشدم حس میکنم شوهرم ی جوری شده البته فقط صورتم بدنم خیلی خوبه پریناتالم میخ ...

عزبزم شبا ۵ دقیقه با روغن بنفشه صورتتو ماساژ بده، میگن یه ماهه صورت پر میکنه

شما دستورشو نداری عزیزم

نه اصلا همچین کاری انجام ندید به خدا همه ی پودرها ضرر داره عوارضش بالاست نکنید بدبختتون میکنه

نه اصلا همچین کاری انجام ندید به خدا همه ی پودرها ضرر داره عوارضش بالاست نکنید بدبختتون میکنه

به مرور استخوان های پاهاتون سیاه میشه بعد پوکی استخوان میگیرید

عزبزم شبا ۵ دقیقه با روغن بنفشه صورتتو ماساژ بده، میگن یه ماهه صورت پر میکنه

واقعا؟؟اتفاقا ی مدت هرشب با الووراعو روغن زیتونم انجام دادم دیگه نمیدونم مال اون بود یا قرصا خیلی خوب شدم بازگذاشتم کنار.حالا امروز بنفشه ام میگیرم مرسی عزیزم

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
😂😂😂 من در آوردیه تو نت خوندم چاق کنندس روزی سه بار سه تا ده تا میخورم 

اهان گرمیت نکنه دختر

کالری های دریافتید و بشمار با توجه به قد و وزنت کالریت و زیاد کن غذای سالم و پر کالری بخور 

مثلا کره اضافه کن به همه غذاهات 

چهار مغز بخور

خیلی آب بخور

همراه غذات خیار و گوجه بخور 

هر روز یه دونه تخم مرغ بخور 

شیره انگور و خرما و توت بخور با ارده 

چهار کف دست بدون انگشتات صبحانه نون سنگگ یا بربری لواش ۸ تا کف دست بخور

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
شما دستورشو نداری عزیزم

• ودر مالت جو                             ۱۰۰ گرم
  • آرد نخودچی                              ۱۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت                               ۲ کیلوگرم
  • پودر کاکائو                                 ۲۰۰ گرم
  • پودر جوانه گندم                          ۱۰۰ گرم
  • پودر جوانه جو                             ۱۰۰ گرم
  • مغز فندق                                   ۵۰  گرم
  • مغز بادام درختی                         ۱۰۰ گرم
  • مغز پسته                                   ۵۰  گرم
  • مغز بادام زمینی                           ۵۰  گرم
  • مغز بادام هندی                          ۱۰۰ گرم
  • انجیر خشک شده                        ۱۰۰ گرم
  • کنجد                                        ۵۰ گرم
  • جین سینگ                                ۵۰ گرم
  • نبات                                        ۲ کیلوگرم

همه مواد و آسیاب میکنی، با هم مخلوط میکنی هر روز بعد از صبونه و‌ناهار و شام دو قاشق از پودر و میریزی تو یه لیوان آب یا شیر میخوری، یا میتونی با یک لیوان آب مخلوط کنی بذاری رو گاز هم بزنی مثه فرنی بشه بخوری، البته اینجوری طعمش میگن خوب نمیشه، ولی شاید شما خوشتون بیاد