2777
2789
عنوان

مبل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 55 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خانما ما رسم داریم فرش دستباف میگیریم 

من اخه با این فرش چ مبلی بگیرم نمیتونمم بگم ماشینی میخام اینا هم جفت قیمتشون ۱۵ تومنه

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

مبل شمام خیلی عالی بود...تازگی‌خریدید..میشه قیمتشو بگید ممنون.

مرسی عزیزم ۲ سال پیش گرفتم

با غذاخوری شد ۱۵ میلیون

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خانما ما رسم داریم فرش دستباف میگیریم  من اخه با این فرش چ مبلی بگیرم نمیتونمم بگم ما ...

فرش قرمز خیلی سخت ست میشه

کرم اگه بتونی بگیری کرم بگیر که البته گرونه

با این فقط مبل راحتی شیری خوب میشه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
فرش قرمز خیلی سخت ست میشه کرم اگه بتونی بگیری کرم بگیر که البته گرونه با این فقط مبل راحتی شیری خو ...

و طوسی 

فرش قرمز خیلی سخت ست میشه کرم اگه بتونی بگیری کرم بگیر که البته گرونه با این فقط مبل راحتی شیری خو ...

شبیه خونه مامان بزرگا میشه😫😫😫

شبیه خونه مامان بزرگا میشه😫😫😫

با این رنگ فرش اصلا سلطنتی خوب نمیشه فقط راحتی

اگه دکوراسیون خونه ت مثل عکسایی که فرستادم باشه خوب میشه شبیه مامانبزرگ ها نمیشه

با این رنگ فرش اصلا سلطنتی خوب نمیشه فقط راحتی اگه دکوراسیون خونه ت مثل عکسایی که فرستادم باشه خوب ...

ن اپارتمانیه سلطنتی جا گیره نمیخرم فقط راحتی مرسی بابت عکسها❤❤