2777
2789

اقا خواهرشوهر خالم رفته پیشه یکی عالیییی هلو شده جراحی پلاستیک کرده اسمشو نمیدونم 4تومن پارسال ازش گرفت من پول دستم بیاد میخوام برم بیمارستان امیرالمؤمنین رشت اونجا3تومنه با هزینه داروهای بیهوشی و بیمارستان و اتاق عمل تا 3500درمیاد خیلیم شلوغه باید چند ماه نوبت واستی

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب نوع بینیت داره خودت انتخاب نمی کنی ک بسته باشه یا باز اگه مشکل فقط تیغه باشه بسته انجام می دن ولی اگه برای جمع کردن پره و نوک و همه چی باشه باز کلا بستگی ب شرایط بینی داره و کاری ک روش انحام می شه شما تعیین نمی کنی

اقا خواهرشوهر خالم رفته پیشه یکی عالیییی هلو شده جراحی پلاستیک کرده اسمشو نمیدونم 4تومن پارسال ازش گ ...

منم اول میخواستم امیرالمومنین عمل کنم ولی به هر کس گفتم گفت عمل نکنی بهتره تا بری اونجا چون دکترای خوب اونجا عمل نمیکنن

منم اول میخواستم امیرالمومنین عمل کنم ولی به هر کس گفتم گفت عمل نکنی بهتره تا بری اونجا چون دکترای خ ...

یکیم تو تهران میشناسم5میگیره

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

میگن باز بهتره چون دست دکتر بازه برای تغییراتی که بخوای

بسته برای بینی هایی ک خیلی تغییرات نمیخوان

بعدم میگن نگران بخیه زیر بینی نباشید کرم میدن میزنی کاملا جای بخیه ها میره

منم مثل شما خیلی تحقیق کردم و هنوز دکتر انتخاب نکردم تهران دکترا خوب خیلی گرونن ولی شهرستان نصف قیمته 

لطفا لایک نکنین مرسی💝