2777
2789
عنوان

خسته شدم

122 بازدید | 8 پست

من دیگه خسته شدم یه شوهر پرتوقع بددهن دارم که تا تقی به تویی میخوره عصبی میشه الانم دوباره عصبی شده دست بزن هم داره کلی توهین کرده حالا به من میگه پاشو غذا درست کن

من گشنمه وگرنه فلان میکنم

من خودم درس خوندم سرکار میرم

دیگه از کاراش عاجز شدم ده بار تا مرز طلاق رفتم ولی کسی ساپورتم نمیکنه 

خودشم انقد التماس و تهدید میکنه که بالاخره مجبور میشم آشتی کنم

خب الان میخوای تو چ زمینه ای راهنمایت کنن طلاق یا جچوری کنار اومدن بااین شرایط؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساپورت چی میخوای حقوق داری برو خونه بگیر

البته تا میتونی سازش کن 

اینکه میگم حقوق داری یعنی خودش ی نوع ساپورته و از خیلیا جلو تری

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

اگه شغلی داری و واقعا خسته شدی ومیخوای طلاق بگیری اگه کسی هم نباشه ک ساپورتت کنه خودت هم میتونی خواهرمنم کارمند هست وقتی طلاق گرفت ۲۷سالش بود بچه هم داشت کسی هم حمایتش نکرد خودش دنبال کارای طلاقش رفت و طلاق گرفت الانم بعداز ۲سال خونه و ماشین هم خریده حضانت بچه اش هم گرفت

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

اگه میخوای سازش کنی هم میتونی مشاوره بری راهنمایی بگیری

مشاور رفتم اما اون نمیاد مشاور همش میگه رو خودت کار کن در مبقابلش آروم باشی

وقتی میرم قهر 

خیلی   تهدید میکنه میگه میام محل کارت یا میگه میرم از مامانت شکایت میکنم خانوادت ال میکنم