2777
2789
عنوان

سیسمونی

109 بازدید | 15 پست

از الان ک ۹هفتمه به فکر سیسمونیم 

مامانم اینا دستشون خالیه دارن واسه خاهرم جاهاز تهیه میکنن 

مادرشوهرمم میپرسه از سیسمونی 

برا سیسمونی اون یکی خاهرم همه چی دادن ولی الان واقعا دستشون نیست 

🙄از الان زود من ماه ۸هم رو خریدم و به شوهرت بگو بخره من همه رو شوهرم خرید باهاش هماهنگ کن به مامانش نگه 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قبول میکنه؟

شوهرت؟🙄چی بگم والا من که گفتم تو پدرشی تو باید بخری اونم گفت اره وظیفه من و همه رو خرید خانواده شم میدونن

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

فقط لوازم واجب رو بخر و جواب مادرشوهرتم بده با شوهرت وقتی رفتین بیرون یه سری چیزا ک دیدی خوشت اومد بگو بخره یا خودت پول جمع کن یه سریاشو بخر تا فشار نیاد ب خانوادت 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

من سیسمونی تخت و کمد و کالسکه و .. نخریدم چون خونمون تک خوابه و اتاقمون کوچیک فقط وسایل ضروری خریدم الانم خوشحالم چون خرج اًافی نکردیم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
من سیسمونی تخت و کمد و کالسکه و .. نخریدم چون خونمون تک خوابه و اتاقمون کوچیک فقط وسایل ضروری خریدم ...

اضافی

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
گفتنشو ک میره میگه  میدونم حرفا میشنوم اینجوری بگم

اوه چه بد 

باش خودم باید یواش یواش بگیرم  

منم همینجوری بود خونوادمم همه چی گرفتن برام ولی خونواده شوهرمو خوده شوهرم اهل مقایسه هستن منم باخاهرشوهرم باهم حامله بودیم اون خودش شاغل بودوخیییلی وسایل اضافی میگرفت منم هرچی که میدونسم اضافس درطول چندماه کم کم خودم گرفتم مثلا بلوزاضافه میخاسم درطول دوماه پولشو کم کم پس اندازمیکردم میگرفتم یامثلالوازم بهداشتیشو خودم رووسایل خونه خودم که میخاسم بگیرم اونارم میگرفتم بجاش به مامانم میگفتم چیزای دیگه بگیره درسته شوهرمم خبرنداشت وشایدم اشتباه کردم که پنهون کاری کردم ولی مقصرخودش بودکه توهمه چیزمقایسه میکردوتیکه مینداخت وگرنه بهش میگفتم این بچه منو توهس وظیفه ماهم هس براش خریدکنیم 

حق داری  منم یواش یواش باید جمع کنم بگیرم

حالاخیلی وقت داری یه کاردیگم میتونی بکنی اینکه ازوسایل غیرضروری بگذری وبخونوادت بگی سرویس خابشو بگیرن بعدها کم کم که بزرگترشد خودت براش خریدکنی مثلا لباسایی که یکسالگی میپوشه نخری یا خیلی چیزای غیرواجب