2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 34 پست
نمردم و معنی بی ایراد بودنو فهمیدم 😑

عیرادی نداره یعنی خیلی باهام‌با احترام حرف میزنه ۵ سال باهمیم تاحالا باهم دعوا نکردیم به غیر سه بار سر شماره تاحالا دست روم بلند نکرده حتی من باهم بد حرف میزنم هیچی نمیگه دو س لارم ک عصبی شد تو دعوا خودشو زد درجای ک من اگر مرد بودم زنم لتو پار میکردم و بخاطر من داره۱۴ ساعت سرپا وایستادن تحمل میکنه دریغ از یک ساعت استراحت  غیر از وقت ناهار و من دلم فقط برای بچم میسوزه چون اون به من نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرااگرمردی دست رو زنش بلند نمیکنه فکرمیکنیم داره لطف میکنه؟؟؟همه دارن برا زندگیاشون زحمت میکشن.شماهم نبودین بازم شوهرت باید کارمیکرد.کسیکه فکرصیغه داره صددرصداون کارروهم میکنه

من نمیدونم چرااگرمردی دست رو زنش بلند نمیکنه فکرمیکنیم داره لطف میکنه؟؟؟همه دارن برا زندگیاشون زحمت ...

اره برای همینم یکسره بهش شکاکم دیر از سرکار میاد یا وسط روز میگم نکنه مرخصی بگیره بره دنبال این چیزا و یکسرا بهش گیر میدم و میگه تو منو کلافه کردی انقدر بهم گیر میدی 

شمااگر امکان اینونداری که جدابشی این کارها روانجام بده:یه باشگاه خیلی خوب برو.به تغذیت برس.اگرورزش و رژیم داشتی و وزن کم نکردی بروچکاب کن شایدمشکل تیرویید داری.تامیتوتی به خودت برس.دنبال این باش چنتا کار بدرد بخوریادبگیری.بعدم طلاق بخوای بگیری دخترت تاهفت سالگی دادگاه میده بهت.به این چیزا فکرنکن.شوهرت براخودش یه چیزی میگه

شمااگر امکان اینونداری که جدابشی این کارها روانجام بده:یه باشگاه خیلی خوب برو.به تغذیت برس.اگرورزش و ...

رژیم دکتر تا باشگاه قرص امتحان کردم نمیشه ک نمیشه .بحاطر چاقی نمیدونم نه نیس بیشتر ازش دل سرد شدم 

اگر طلاق بگیرم اصلااا تن ب ازدواج نمیدم 

اینا رو ولشان کن .اینایی که میگن برو طلاق بگیر خودشان هزار تا مشکل دارن تو زندگی دلشان پره .

شما که خوشبختی .میگی جوان هستی .خواهر من یه دختر کوچولو داری فقط به خاطر یه حرف کوچک همسرت این تصمیمو گرفتی.

شیطان رو لعنت کن محبتت را به همسر بیشتر کن .توکلت به خدا باشه .آروم باش وقران بیشتر بخوان.همسرت رو به سمت خدا وامام ها بکشون .

خدا خودش همه چیز رو درست می کنه.انشالله.

شما که مشهد هستی از خود امام رضا کمک بخواه وازش بخواه که خودت وهمسرت رو هدایت کنه .

گوشی اش رو مدام چک کن ونگذار خیالش راحت باشه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
اینا رو ولشان کن .اینایی که میگن برو طلاق بگیر خودشان هزار تا مشکل دارن تو زندگی دلشان پره . شما که ...

گوشیش از تلگرام اینستا  هک کردم و بعد لون خانم قرار کافه  داشت گفته  بود ۵ بعدطهر به بعد بهم پیام نده اونم فقط تو پیامک بده تو اینستا پیام ندی و اینکه شوهرم سید و اهل خدا و یبغمبرم هست ک اینکارا میکنه اگر نبود وای به حالم 

هر روز ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه رو هزار بار بگو .چنان آرامت می کنه مثل مواد مخدر عمل می کنه به خدا .همه چیز رو از یاد میبره .

فقط خودت رو بساز .آرام باش وبا خدا دوست شو که بهترین یار ویاری کننده هست.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
عیرادی نداره یعنی خیلی باهام‌با احترام حرف میزنه ۵ سال باهمیم تاحالا باهم دعوا نکردیم به غیر سه بار ...

خب عزیزدلم اونایی که شماگفتی هم ایرادهای بزرگی هستن دلیل نمیشه بگی بدن ایراده 

if you can't be kind,be quiet😏