2777
2789
عنوان

طلاق

1690 بازدید | 34 پست

سلام نمیدونم یک مدت ک چم شده یکسره تو فکر طلاقم خودمم نمیدونم چه مرگمه و شوهرمم عیرادی نداره فقط خیلی ب خانم ها دقت میکنه و زن لاغر دوست داره و من چاقم و لاغرم نمیشم هرکاری میکنم . و باچندتا مرد ک میشه یا کلا حرف زن دومومیاد میگه من وضع مالی ام خوب بشه زن صیغه میکنم ثوابه و دو بار تو گوشیش شماره خاله دیدم و یک بارم چت کرده بود با خانم و قرار کافه گزاشته بودن ک نرفت من فهمیدم قهر کردم و یک شب تا صبح خونه نرفتم رفتم حرم و دخترم ۲ سالشه اگر طلاقم بگیرم دخترم بهم نمیده چون  حرف ک میشه میگه من اگر جای فلانی بودم ک طلاق گرفته بچم نگه میداشتم اصلا ب زنم نمدادم و هرچی کار میکردم پای بچم میریختم و اگرم طلاق بگیرم خانوادم پشتم نیستن و اینکه من ۱۴ عروس شدم و ۱۶ عروسیم بود و تو عثد حامله شدم و۱۷ سالگیب دنیا امد و الانم ۱۸ ام اگر طلاق بگیرم باید ۵۰ میلیون وام بگیرم ک ۵ تومان اون طرف برمیداره و ۴۵ و رهن خونه بدم و برم سرکار تا قسط هاشو بتونم جور کنم و زندگی کنم و اینکه پن تا سوم راهنمایی خوندم بلید برم یا فرشندگی یا شرکت تروخا راهنمایم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عیرادی نداره یعنی خیلی باهام‌با احترام حرف میزنه ۵ سال باهمیم تاحالا باهم دعوا نکردیم به غیر سه بار سر شماره تاحالا دست روم بلند نکرده حتی من باهم بد حرف میزنم هیچی نمیگه دو س لارم ک عصبی شد تو دعوا خودشو زد درجای ک من اگر مرد بودم زنم لتو پار میکردم و بخاطر من داره۱۴ ساعت سرپا وایستادن تحمل میکنه دریغ از یک ساعت استراحت  غیر از وقت ناهار و من دلم فقط برای بچم میسوزه چون اون به من نمیده

تعریفت از ایراد چیه ؟😐😐😐

کاش تو سن کم ازدواج نمیکردی الان که خونوادت پشتت نیستن صب کن سنت بره بالا باسواد شی کار پیدا کنی بعد اقدام به طلاق کن 

مامان پسر آیندم ❤️