2777
2789

😳😳😳😳😳😳

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید سریع به پزشک مراجعه کنی احتمال پاره شدن پرده بکارت خیلیه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
باید سریع به پزشک مراجعه کنی احتمال پاره شدن پرده بکارت خیلیه

دخول انجام نشده که.اصلا خونم نیومده.فقط در حد مالیدن.اونم میترسم منی به واژنم خورده باشه.خیلی میترسم

دخول انجام نشده که.اصلا خونم نیومده.فقط در حد مالیدن.اونم میترسم منی به واژنم خورده باشه.خیلی میترسم

الان بارداری؟؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
نه ولی میترسم😣نمیدونم 

ببین عزیزم من خودم مامایی خوندم گلم..خانومی که باکره باشه هم می‌تونه باردار بشه حتما که نباید دخول انجام بشه ..کمی آب منی داخل واژن ریخته بشه ..به سرعت وارد رحم میشه...الان برو یه بی بی چک بخر ببین چه جوریه..چون اگه باردار باشی وقتی میخوای سقط کنی به هرحال باید پرده بکارتت از بین بره

ببین عزیزم من خودم مامایی خوندم گلم..خانومی که باکره باشه هم می‌تونه باردار بشه حتما که نباید دخول ا ...

حتی اگه یه هفته هم نگذشته باشه؟باید پردم پاره شه؟؟؟

من ۳ روز قبل نزدیکی داشتم الان بی بی چک نشون میده؟؟؟؟

حتی اگه یه هفته هم نگذشته باشه؟باید پردم پاره شه؟؟؟ من ۳ روز قبل نزدیکی داشتم الان بی بی چک نشون می ...

برو قرص بخور سریع

چه قرصی؟؟؟؟اخه نمیدونم حامله هستم یا نه  چون علایمشم نمیدونم اصلا بی بی چک بخرم نشون میده؟ خ ...

نه عزیزم نترس..برو قرص اورژانسی بخر بخور..شاید آب منی ریخته شاید نریخته..تو الان شک داری..پس قرص بخور که جلوگیری از هرگونه مشکلاته