ملیکارا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 667 عنوان کک مک 145 بازدید | 21 پست بچه ها کسی بوده که کک مک درمان کرده باشه اخه تفاوت ببینین رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم... 1398/11/13 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 لیزر خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28232 گشتم نبود نگرد نیست😩 لیزر کردم برگشت.لایه بردادی کردم برگشت.پماد زدم برگشت.اینا رو میخوام باخودم ببرم تو گور😄😄😄😄یه روشی بود نمیدونم اسمش جی بود.تو نوجوانی انجام دادم.دونه دونه برمیداشت.هرکدومش دوهفته زخم بود.اونا برگشت نداشتن.میخوام برم سراغش. به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 گشتم نبود نگرد نیست😩 لیزر کردم برگشت.لایه بردادی کردم برگشت.پماد زدم برگشت.اینا رو میخوام باخودم بب ... آر اف ( RF) دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ملیکارا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 667 یعنی کلا نابود میشه چی هست کجا باید برم رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...
ملیکارا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 667 آر اف ( RF) چیه رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 چیه اين روش كه دوستمون گفتنیه روشی بود نمیدونم اسمش جی بود.تو نوجوانی انجام دادم.دونه دونه برمیداشت.هرکدومش دوهفته زخم بود.اونا برگشت نداشتن.میخوام برم سراغش. دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ملیکارا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 667 اين روش كه دوستمون گفتن یه روشی بود نمیدونم اسمش جی بود.تو نوجوانی انجام دادم.دونه دونه برمیداشت ... ضرر که نداره رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 ضرر که نداره من انجام ندادم گلم تحقيق كنيد دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ملیکارا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 667 من انجام ندادم گلم تحقيق كنيد ممنون رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28232 آر اف ( RF) نمیدونم.یه خودکار مانند بود.میزد تو یه موادی میزد پوستمو زخم میکرد.همونه؟ به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28232 یعنی کلا نابود میشه چی هست کجا باید برم کجایی؟اگه تهرانی آدرس بدم به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی