سلام دلم خیلی گرفته بود گفتم بیام اینجا دوساله تو شهر غریبم انتقالیه شوهرمم جور نمیشه هر چی دعا میکنم دیگه خسته شدم باردارم الانم سرما خوردم تک و تنهام😥هرکی تایپیکم خوند برام دعا کنه انتقالی شوهرم جور شه میگن دعای بقیه در حق هم مستجاب میشه ممنون میشم ازتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم میدونم سخت مخصوص تو بارداری امکانش نیست یه چند وقت بروی پیش خانوادت؟ حتما به دکتر بگو وضعیت ...
شوهرم اخلاقش یه جوریه ک نمیزاره برم همش دوست داره یا خونه خانواده خودش باشم یا پیش خودش اولاش خوب بود الان اینجوری شده نمیدونم باید چ کار کنم من ب خاطرش اومدم شهر غریب ولی اون یک ذره هم درک نمیکنه
منم شهر غریبم با هر کی دوست شدم یه دردسری پشتش بود ..واقعا هیچکی خانواده ادم نمیشه استارتر بر ...
اره واقعا هیچ کس خانواده آدم نمیشه خیلی ممنونم که صلوات فرستادی منم برات فرستادم دعا هم کردم درکت میکنم خیلی سخته خیلی بعضی وقتا فکر میکنم تا آخر عمرم همین وضعیتمه