2777
2789

💢 اگر فرد ریسک گریزی هستید ، تحلیلگر ریسک پذیر رو به عنوان مشاور خود انتخاب نکنید ‼️

💢 اگر به دنبال سرمایه گذاری بلند مدت و سود های بزرگ هستید ، تحلیلگرانی که نوسانگیر هستند رو انتخاب نکنید ‼️

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از هرجا و از نی نی سایت نمیشه سیگنال خرید گرفت

شما داری سرمایه تو میذاری، نمیشه که با حرف من یا کسی دیگه بخری شاید اون اشتباه میکنه، سرمایه تو بخاطر حرف یکی دیگه به خطر ننداز

یکم هزینه کن، وقت بذار، آموزش ببین

خودت سیگنال خرید خودتو پیدا کن

اونوقت خیالتم راحت تره

همسرم  مهندسی کامپیوتر داره ... حساب کتاب ریاضیش خوبه .. بنظرتون میشه بدون رفتن کلاس ها خودش تج ...

تجربی میشه یاد گرفت، فقط نسبت به کلاس رفتن به تلاش بیشتری احتیاج داره

بالاخره فیلم آموزشی با کلاس حضوری یه دنیا فرق داره تو یادگیری

کلاس بهتره، درکنارش فیلم و مطالعه

عزیزم از هرجا و از نی نی سایت نمیشه سیگنال خرید گرفت شما داری سرمایه تو میذاری، نمیشه که با حرف من ...

هم وقت میزارم هم دارم 3 جا کلاس میرم

دوس دارم نظر بقیه رو هم بدونم

چیزی که بگن رو بررسی میکنم 

همزمان بورس مجازی هم کار میکنم و گزارش همه رو دارم میخونم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

تجربی میشه یاد گرفت، فقط نسبت به کلاس رفتن به تلاش بیشتری احتیاج داره بالاخره فیلم آموزشی با کلاس ح ...

راستی یه سایت هست به اسم بورس مجازی ..بنظر اونجا شبیه سازی شده برای محک زدن .. نظرتون چیه؟

هم وقت میزارم هم دارم 3 جا کلاس میرم دوس دارم نظر بقیه رو هم بدونم چیزی که بگن رو بررسی میکنم  ...

آفرین به این پشتکار

عزیزم چرا بهت بر میخوره، حرف بدی زده نشد

از آنجا که سهام خوب رو از تابلوی tsetmc  و طبق فی‌لتر نویسی که انجام دادی به راحتی میشه پیدا کرد، به نظرم عجیب میاد که اینجا دنبال سهم باشی و لقمه رو دور سرت بپیچونی

موفق باشی

آفرین به این پشتکار عزیزم چرا بهت بر میخوره، حرف بدی زده نشد از آنجا که سهام خوب رو از تابلوی tset ...

نه بابا بهم برنخورده حرفت درسته

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟