2777
2789
عنوان

بیاین

153 بازدید | 25 پست

دختر دایی 26سالم یه بچه داره یکی هم بارداره با برادر هشت سالم دعوا کردن😂باعث شدن بزرگترا هم اختلاف پیدا کنن برادر من شدیدا فضوله که اگه به یکی گیر داد سمج میشه و ول نمیکنه حتی ما تو خونه حواسمون هست مبادا چشمون رو کور نکنه ناقصمون نکنه در این حد

با مشت و لگد حمله میکنه دختر داییمم اخلاقا نافهمه و بی ادب احترام به بزرگتر زیاد حالیش نیست چه خانواده ای هستیم ما😐 برادرم با مشت و لگد بهش حمله کرده و گلوشو گرفته فشار داده اینم باهاش دعوا کرده و فحشش داده مامان بابا مم بدشون اومده که پسر ما بچست تو هه 26ساله چرا خود تو با بچه در انداختی اونم حرفش اینه اگه با لگد میزد بچم میمرد تو شکمم چی جواب میدادم😐ب نظرتون کی مقصره

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم میگه بچست نمیفهمه منم با نظر شما موافقم

دیگه ۸ سال بچه نیست 

باید درست از همین الان تربیت بشه

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌

بچه تو شکم دختردایت

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

۸سال درین حد دیگه بچه نیس ک انقدر حمله ور شه ها 😐😐

ب نظرم روش کار کنین اگه بنده خدا بچه ش چیزیش میشد چی

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

بچه هشت ساله ای که زن ۲۶ ساله رو بزنه حتما نیاز به روانشناس داره وگرنه بدتر میشه دیگه از پسش برنمیاین!مقصر هم صد در صد پدر و مادرتون هستن 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید