2777
2789
عنوان

کیا بدخوابن+😟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
یه شربت سودوافدرین یه قرص سفیکسیم یه قرص هم داده بازه اسمشو نمیدونم 

سفکسیم خیلی خوبه 400یا200

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴۰۰ اما سه روزه خوب نشده 

باید هر 6ساعت بخوره چون حالش زیاد خوب نیست 

یا هر 6 یا هر 8ساعت یاهر 12 ساعت

میشه علائمش رو بهم دقیق بگی سرفه هم میکنه

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚
۴۰۰ اما سه روزه خوب نشده 

شوهرت بلده سینوساشو شستشو بده

باید هر 6ساعت بخوره چون حالش زیاد خوب نیست  یا هر 6 یا هر 8ساعت یاهر 12 ساعت میشه علائمش رو ب ...

روش نوشته هر روز یک عدد عرق میکنه خیلی زیاد بینیش گرفته صداش یکم گرفته آبریزش بینی داره 

خونرو خیلی گرم میکنه میگه جایی باز نکنید سرد میشه پتو هم روش انداخته خوابیده خونه انقد گرفته من بیحال میشم 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
روش نوشته هر روز یک عدد عرق میکنه خیلی زیاد بینیش گرفته صداش یکم گرفته آبریزش بینی داره  خونرو ...

عرق کردنش بخاطر عفونته اثر سفکسیم هست چون آنتی بیوتیک قویه مثل پنسلین ،اون شربت هم برای باز کردن سینوس هاشه ولی به شوهرت باید کمک کنی سینوساشو با آبو نمک بشوره خیلی خوبه اگه سردرد هم داره استامینفون کدئین داره استفاده کنه سوپ خیلی براش خوبه مایعات فراوان بده چون سفکسیم اب بدن رو میکشه 

روزی 3باز مسواک بزنه 3 بار بخور بده تو سرما نباشه 

داروهاش سروقت باشه

عزیزم متوجه نشستم چیو شستشو بده 

سینوس من خودم انجام میدم برایه پاکسازی بینی و برای درمان سینوزیته

من چون پسرداییم سرپرستاره اطلاعاتم بالاست هرسوالی دارم ازش میپرسم

عرق کردنش بخاطر عفونته اثر سفکسیم هست چون آنتی بیوتیک قویه مثل پنسلین ،اون شربت هم برای باز کردن سین ...

مرسی عزیزم اما شوهرم گوش نمیده هر روز میره بازار سرد درد نداره گلم 

سینوس من خودم انجام میدم برایه پاکسازی بینی و برای درمان سینوزیته من چون پسرداییم سرپرستاره اطلاعات ...

آهان خوبه پس میتونی به منم بگی انجام بدم ؟

آهان خوبه پس میتونی به منم بگی انجام بدم ؟

یه لیوان که استفاده نمیکنی و تک افتاده 

اب جوشیده ولرم بریز داخلش ،یکم نمک بریز توش هم بزن 

بعد از دوتا سوراخ بینی بکش بالا نتر بکش بعد سرتو بگیر بالا اروم تمام عفونتی که جمع شده از حلق میاد بیرون مواظب باش نخوری بعد سرت سبک میشه

یه لیوان که استفاده نمیکنی و تک افتاده  اب جوشیده ولرم بریز داخلش ،یکم نمک بریز توش هم بزن&nbs ...

مرسی ممنون گلم فدات