2777
2789
عنوان

کیا بدخوابن+😟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست

روزا نخواب تاشب زودبخوابی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو تو توهمه تاپیکا هستیم😂😂

خوابم میاد ولی تنگی نفس دارم استخون درد دارم گرممه عرق میکنم نینی بیداره معدم میسوزه سرم درد میکنه و...

دنیا نمیاد ازاین دردو مرضا راحت شم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
جن جن اسمشو نیار 😱😱😱

اها جن باشه باشه بِسْم الله بِسْم الله

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
من درحال گریم😭😭😭.بچم مریض شده الان کای استفراغ کرد.استخون درد وگلودردم داره.

عزيزم بچه منم همين علائم رو داره و الان بستريه.زود بستريش كن

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
شوهر من مریضه بخاطر اون بیدارم شاید بلند بشه چیزی بخواد 

خوش بحال شوهرت

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
خوابم میاد ولی تنگی نفس دارم استخون درد دارم گرممه عرق میکنم نینی بیداره معدم میسوزه سرم درد میکنه و ...

چت شده تنگی نفس چرا 

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚
چت شده تنگی نفس چرا 

بخاطر حاملگی😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
شوهر من مریضه بخاطر اون بیدارم شاید بلند بشه چیزی بخواد 

خدابهت خیر بده

چه مریضی داره خدا سلامتی بده انشالله

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚
عزیزم چندماهته

😐دوروز دیگم هفته ۴۰ تموم میشه

خدابهت خیر بده چه مریضی داره خدا سلامتی بده انشالله

مرسی عزیزم انفولانزا گرفته بد جوری عرق میریزه دکتر هم رفتیم خوب نشد خونرو گرم کرده پتو هم روش انداخته میگه جایی باز کن سردم میشه 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
مرسی عزیزم انفولانزا گرفته بد جوری عرق میریزه دکتر هم رفتیم خوب نشد خونرو گرم کرده پتو هم روش انداخت ...

داروهاش چیه