پارسال رفتم دکتر کلی تعریف کرد که همه چیز بدنت مناسب بارداریه و تخمکات خوبه و حتی گفت دوقلو زایی دارین؟امروز رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری.خاک بر سرم که پارسال اقدام نکردم...خانوما کسی بوده با تنبلی باردار شده باشه؟استرس گرفتم خورد تو ذوقم برای اولین بار قصد اقدام داشتم...
ابجی من تنبلی داشت بعد ۸ ماه باردار شد...البته فقط رواولی تنبلی داشت
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
عزیزم سلامت باشه😍چه دارویی بهتون دادن؟به من دارو ندادن اصلا فقط گفت ورزش کن که عرق کنی و سوسیس کالب ...
ممنون دوست گلم . داروی خاصی نبود . دو یا سه ماه دقیق یادم نیست.. قرص ال دی خوردم ... حالا طریقه ی مصرفش برای هرکسی متفاوته . دکتر به من گفت از روز اول پری شروع میکنی شبی یک عدد سر ساعت مشخص میخوری ، تا یک ورق قرص تموم بشه و صبر میکنی تا بعد از چند روز پری بشی و ورق بعدی رو شروع میکنی دوباره شبی یکی