2777
2789
عنوان

خاک بر سرم

304 بازدید | 14 پست

پارسال رفتم دکتر کلی تعریف کرد که همه چیز بدنت مناسب بارداریه و تخمکات خوبه و حتی گفت دوقلو زایی دارین؟امروز رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری.خاک بر سرم که پارسال اقدام نکردم...خانوما کسی بوده با تنبلی باردار شده باشه؟استرس گرفتم خورد تو ذوقم برای اولین بار قصد اقدام داشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی من تنبلی داشت بعد ۸ ماه باردار شد...البته فقط رواولی تنبلی داشت

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
اره منم تنبلی دارم ولی دوباره باردارمیشم وسردوماه سقط میشن باید اول تنبلیتو درمان کنی.اگه چاقی لاغرش ...

بخاطر تنبلی سقط میشن عزیزم؟

ایشالا اینسری نی نیت سلامت بمونه

بخاطر تنبلی سقط میشن عزیزم؟ ایشالا اینسری نی نیت سلامت بمونه

دکتراکه میگن بخاطر تنبلیه.ولی من هیچ دارویی استفاده نکردم وباردارشدم بایداستفاده میکردم.ممنون عزیزم همچنین خودتون

ابجی من تنبلی داشت بعد ۸ ماه باردار شد...البته فقط رواولی تنبلی داشت

چقدر زیاد ۸ماه. من همش فانتزیم این بود آماده آماده هستم همش حواسم بود ناخواسته باردار نشم. ولی الان فهمیدم خیالام الکی بوده

چقدر زیاد ۸ماه. من همش فانتزیم این بود آماده آماده هستم همش حواسم بود ناخواسته باردار نشم. ولی الان ...

نگران نباش بابا حامله میشی...انقدر زمان زود بگذره ک نگو ...توکل برخدا

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
منم تنبلی شدید داشتم برای تنبلی دارو خوردم دو ماه . بعدش با یه بار اقدام حامله شدم الانم نینی خوابه& ...

عزیزم سلامت باشه😍چه دارویی بهتون دادن؟به من دارو ندادن اصلا فقط گفت ورزش کن که عرق کنی و سوسیس کالباس اینا نخور

عزیزم سلامت باشه😍چه دارویی بهتون دادن؟به من دارو ندادن اصلا فقط گفت ورزش کن که عرق کنی و سوسیس کالب ...

ممنون دوست گلم . داروی خاصی نبود . دو یا سه ماه دقیق یادم نیست.. قرص ال دی خوردم ... حالا طریقه ی مصرفش برای هرکسی متفاوته . دکتر به من گفت از روز اول پری شروع میکنی شبی یک عدد سر ساعت مشخص میخوری ، تا یک ورق قرص تموم بشه و صبر میکنی تا بعد از چند روز پری بشی و ورق بعدی رو شروع میکنی دوباره شبی یکی