2777
2789
عنوان

خواب مرده دیدن

222 بازدید | 12 پست

سلاااااااااام من خیلی خداب مرده هارو نیبینم حتی تو خواب میدونم ک مردن و ازم میخان ک براشون مثلا قران بخونم یا خال وروزشونو میگن برام 

ب نظرتون چرا 

کسی اینجوری هست؟ 

هرشبم ب نیت همه ی مرده ها و زنده ها فاتحه و ایت الکرسی میخونم

این کاربری مشکوک به هک است

اینقدر تو فکرشی که میبینی😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از روزی ک بابام فوت کرده شبی نیست ک ندیده باشمش 

مامانم میگه چون قران میخونی براش هرروز تو خوابته

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

استارتر جان ببخشید با اجازه 

خانوما میتونم خواهش کنم برام گزارش بزنین ممنون حاجت دلتون با دستای امام حسین باز بشه الهی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3820122/حالا-دخترای-ما-سوسک-میبینن-سکته-میکنن

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

استارتر جان ببخشید لطفا

خانوما لطفا برام گزارش بزنین الهی حاجت دلتون با دستای امام حسین باز بشع ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3819832/اینم-کادوی-روز-مرد

منم تازگبا هرشب خواب مرده هارو میبینم دقیق مث شما

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘