2777
2789

بچه ی اولم دختره ؛برادر شوهرمم دوتا دختر داره؛خیلی دوسدارم یه پسر داشته باشم ؛شوهرمم دوستداره ولی به روی من نمیاره؛از ترس اینکه دوباره دختر نشه میترسم اصلا باردار بشم، ای وی اف و ای یو ای هم که طبق تحقیقاتم خیلیا نتیجه نگرفتن یا سقط شدن ؛کسی دکتر خوب برا تغذیه سراغ داره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکتر همتی هنوز باشه برو پیش اون نبود برو دکتر کومار دکترای مشهور تو تعیین جنسیت فقط به دردت میخورن

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏

شوهرت گرميجات زياد بخوره و خودتم اويشن اينا دم كن بخور 

قرص لتروزول رو براي من دكتر براي جنسيت پسر داد 

يكي هم وقتي ميري دستشويي خودتو مرتب با جوش شيرين بشور 

شوهرت قبل رابطه قهوه بخوره و خودشو با اب يخ بشوره 

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !آفتاب می تابد شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ..هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛
اگه دکتر همتی هنوز باشه برو پیش اون نبود برو دکتر کومار دکترای مشهور تو تعیین جنسیت فقط به دردت میخو ...

دوست من پریضه دکتر کوماره . اتفاقا تاپیکم زدم قبل اینکه با دوستم راجع بهش صحبت کنم . گفت تعیین جنسیت نمیکنه

دوست من پریضه دکتر کوماره . اتفاقا تاپیکم زدم قبل اینکه با دوستم راجع بهش صحبت کنم . گفت تعیین جنسیت ...

یعنی دیگه نمیکنه یا از اول نمیکرد

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏
بچه اتم پسر شد؟؟؟

فعلا مشخص نيست 😔

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !آفتاب می تابد شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ..هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛