2777
2789
عنوان

کسی هست که جدا...

169 بازدید | 14 پست

از همسرش بخوابه....به چه دلیل؟

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ن

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

منم دوتا بچه دارم هر کدوم توی اتاقیم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

ما جدا ميخوابيم چون دو تا بچه كوچيك شير به شير داريم ، همسرم با دختر بزرگم ميخوابه و من و پسر كوچيكم هم با هم ميخوابيم . يه كمي ديگه كه بچه ها بزرگتر بشن و مستقل بخوابن ان شا الله ما هم برميگرديم روي تخت خودمون .

ما جدا ميخوابيم چون دو تا بچه كوچيك شير به شير داريم ، همسرم با دختر بزرگم ميخوابه و من و پسر كوچيكم ...

5عین من

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
ما جدا ميخوابيم چون دو تا بچه كوچيك شير به شير داريم ، همسرم با دختر بزرگم ميخوابه و من و پسر كوچيكم ...

چه جالب مثل ما شوهرم و دوقلوها تو اتاق بچها میخوابن منو پسر کوچکم رو تخت خودمون

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
چه جالب مثل ما شوهرم و دوقلوها تو اتاق بچها میخوابن منو پسر کوچکم رو تخت خودمون

واقعا بچه ها هم تا يك سني نميشه تنها گذاشت مهم محبتي هست كه بينمون وجود داره زياد مهم نيست كه فعلا نميتونيم پيش هم بخوابيم .

واقعا بچه ها هم تا يك سني نميشه تنها گذاشت مهم محبتي هست كه بينمون وجود داره زياد مهم نيست كه فعلا ن ...

عید ۹۷ یه بحث کوچیکی بین شوهرم و پدرم پیش اومد خیلی جزئی....همون شب  شوهرم رفت تو اتاق دیگه خوابید تا.........................................امشب .اویل خیلی برام سخت بود ولی الان عادت کردم به تنهایی😑

عید ۹۷ یه بحث کوچیکی بین شوهرم و پدرم پیش اومد خیلی جزئی....همون شب  شوهرم رفت تو اتاق دیگه خوا ...

حالا بچه هاتون يه كم بزرگتر بشن دوباره برميگردين پيش هم نگران نباش .

من پسرم هنوز ٦ ماهش هست و اتاق خودش يه كمي سرد هست با دخترم هم نميتونم بخوابونمش چون اون هم كوچيكه هنوز ميترسم ولي چند ماه ديگه ديگه نخود نخود بايد بشه هركسي بره اتاق خودش من و همسرم هم با هم بخوابيم توي اتاق خودمون .