2789
عنوان

تازگیا فهمیدم

446 بازدید | 12 پست

تو صحبتها و حرفهام حتی شاید تو رفتارم کلی حرفهای منفی دارم یجورایی ناامید کنندست با اینکه اصلا خودم فکر نمیکردم اینجوری باشم حتی به افکارم هم که دقت میکنم هم همینجوره همش بار منفی و ناامیدوارانه ست کم کم دارم با درونیات خودم آشنا میشم و این خیلی چیزا رو برام روشن کرده که خودم رو بهتر بشناسم هم اینکه یجورایی ذهنم رو وسواسی کرده حس قاطی پاطیه بدیه😂

تجربه ی لینجوری داشتیم یا دارین چیکارا کردین برای حس خور داشتنتون؟ 

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هرموقع که سرشار از حس های مثبت میشم و میگم آره فلان کار حتما اوکی میشه ، هیچوقت کارام درس نمیشه همه چی برعکس اتفاق میفته

مجبورم منفی فکرکنم تا مثبتش اتفاق بیفته

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

وقتایی که آدم از مساله ای ناراحته خب خیلی سخته ولی در کل موسیقیای آرامش بخش گوش دادن،حرفای انگیزشی گ ...

من از وقتی کتابهاو صوتهای خودشناسی گوش میدم خییلی بهتر خودم رو شناختم و دلیل بعضی از حسهای منفیم برام روشن شده واین خیلی خوبه ولی الان نمیدونم چیکارشون کنم و این حالم رو بدتر کرده یه مدت مثل موریانه میوفتم تو کتابها و خودشناسی ولی گاهی هم از همینا فراری میشم

من از وقتی کتابهاو صوتهای خودشناسی گوش میدم خییلی بهتر خودم رو شناختم و دلیل بعضی از حسهای منفیم برا ...

ببین منظور از گناه لزوما کارای پلید انجام دادن نیست.هر حسی غیر اعتماد به خدا میشه گناه.حتی ترس هم گناهه.اینو توی یکی از همین کتابا خوندم

ببین منظور از گناه لزوما کارای ولید انجام دادن نیست.هر حسی غیر اعتماد به خدا میشه گناه.حتی ترس هم گن ...

چه قشنگ گفتی

اون کتابه قشنگ گفته.منم تو مود اینجور کتابام اتفاقا الان دارم کتاب مانیتیسم شخصی رو میخونم.

👍 چه عالی

عزیزم کتابهای دبی فورد رو خوندین ؟

نه..چه کتابایی داره؟

من  از این نویسنده راز سایه ، اثرسایه ، شجاعت  رو خوندم

و کتابهای دیگه تو این دسته  عقده سیندرلا  ، جوجه اردک زشت درون، رازهایی درباره زندگی از نویسنده های دیگه که بیشتر خودشناسی و خودسازی هستن