2821
2789
عنوان

کتاب مناسب

33 بازدید | 4 پست

دوستان من ی مدت زندگی خیلی سختی برای خودم درست کردم دلم میخواد از این به بعد زندگی رو اسون تر بگیرم و قوی تر بشم مثبت تر بشم دلم میخواد تغییر کنم یکی از این تغییراتم این باشه که کتاب های خوب بخونم ولی نمیخوام از اینایی که فقط جملات روانشناسی میگن باشه قانون جذب و این چیزا واقعا کتاب مناسبی که بتونه منو قوی تر کنه و هر روزی مقداری براش وقت بزارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اموزش میدم از مبتدی ...

قانون جذب کامل

فرشتگان کامل

بیوکنزی ساب 

و........

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

کتاب خوب خیلی هست اما چون تازه میخوای شروع کنی راز... چهار اثر ...بیندیشید وثروتمند شوید

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی.