2777
2789
عنوان

عجیبه زنداداشم

460 بازدید | 12 پست

داداشم به مامانم گفته که من بهش گفتم فلان زمین مال منه و درصورتی که اصن سه ماهه باهاش حرف هم نزدم ندیدمش زیاد رابطه ندارم باهاشون فقط زنداداشم خودش در سال دو سه بار زنگ میزنه فقط اوضاع زندگیمو زیر و رو میکنه فضول خانوم

بعد زنگ زدم داداشم ج نداده زدم به زنداداش گفتم داداشم اینو گفته نمیدونم چرا من اصن روحمم خبر نداره بعد به من پشت تلفن میگه الان میرم انگلش میشم،گفتم چی؟؟؟خدایا باز این بهونش جور شد

گفتم نمیگم انگلش بشی میگم چرا اینو گفته

شبش زنگ زده داداشم کلی فحش و بد و بیراه و ... وای ، فقط زنگ زد گفتم داداش تو اینو گفتی ؟ میگه چشمت کور که گفتم یا نه ... ...        دو سه روزه سردرد گرفتم بعدم رفته با مامانم دعوا که چرا هرچی بهت میگم میری به دخترت میگی

فک کن با این اوضاع تازه این زنداداش روانی پروفایل گذاشته دروغگو ام و تهمت زدم و روباهم و ادای سگ وفادارو در میارمو وای خدا...اون یکی زنداداشمم نمیدونم چی بهش گفته اونم به طرفداریش دراومده

خدایا من اصن با این ادما کاری دارم؟؟؟؟ برا خودشون میبرن میدوزن بعدم هرچی به دهنشون میاد میگن

این داداشم تو دوماه اخیر بخاطر پول و ارث با داداش دومی و خواهرم هم دعوا درست کرده اصن معلوم نیس چشونه

خدا بابامو عمر طولانی بده و تن سالم

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی مشکلی با داداشت داری، چرا میزنگی ب خانومش حرف میزنی ک اینجوری شه تهش!؟؟؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

پدرت زنده است و دارن برای ارث دعوا میکنن؟ یا خدا

برادرت اومده از تو مایه گداشته تو رو ادم بده کرده 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پدرت زنده است و دارن برای ارث دعوا میکنن؟ یا خدا برادرت اومده از تو مایه گداشته تو رو ادم بده کرده& ...

اونوقت چرا این زنداداش اینطوری پروفایل میذاره

دیوونم کردن سه روزه

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...
متنت زیاد بود نخوندم ...نفر بعدی

خیلی کارتون زشته! اگر حوصله ندارید نخونید دیگه چرا میگید؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اونوقت چرا این زنداداش اینطوری پروفایل میذاره دیوونم کردن سه روزه

ولله نمیدونم. من که نمیشناسمش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !