2777
2789
عنوان

آمپول گونال اف

464 بازدید | 32 پست

سلام دکتر برا من امپول گونال تحویز کرده رفتم خریدم داروخونه یخ نداد گفت یخچالی نیست اما قبلا خریدم یخچالی بوده من گذاشتم یخچال به نظرتون چیزی نمیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرق گونال اف با سینال اف رو نمیدونم ولی هردوشون مال بارداری و به منم مسداد قبلا یخچالی بود ولی چندبارم شد که گفت نوعش فرق داره نیست

حالا تو بذار در یخچال زیاد هم سرد سرد نکن یخچالو

اوکی نگران نباش

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...
فرق گونال اف با سینال اف رو نمیدونم ولی هردوشون مال بارداری و به منم مسداد قبلا یخچالی بود ولی چندبا ...

گذاشتم  پایینترین کشو یخچال ان‌شاالله همه چیم اوکی بشه اسفند ماه استفاده میکنم

خونه من گرمه ترسیدم بذارم تو کابینت حتی چون دماش بالا بود

حتما بزار

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
فرق گونال اف با سینال اف رو نمیدونم ولی هردوشون مال بارداری و به منم مسداد قبلا یخچالی بود ولی چندبا ...

سینال ، نمونه ایرانیه گونال هست

برا من موثر نبود اصلا‌ . ولی گونال خوب بود 

سینال ، نمونه ایرانیه گونال هست برا من موثر نبود اصلا‌ . ولی گونال خوب بود 

اره سینال هم بد نیست اما کیفیت تخمکو خراب میکنه برا همین درگیر پیدا کردن دارو خارجی بودم