2777
2789

😐😐 انقد من این بنده خدارو تگ کردم دیگه روم نمیشه  یکی تگش کنه بپرسید ازش 

پسرمتفاااوت 

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

سامسونگ جدیدا داره افتضاح میشه 

پول a40 رو بده شیائومی ردمی نوت 8 یگیر خیلی خفنتره قابل مقایسه با سامسونگ نیس اصلا خیر ببینی ب پیجمم سر بزن کارامو ببین ننه😁😁حمایت وفالو یادت نره جان دل😍دوخت چهره سیاه سفیدم قبول میکتم

https://www.instagram.com/p/B77w2Kohlgg/?igshid=i1h8q7xl0pvt

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی. به نظرم کار اشتباهی میکنی از من نصیحت نگیر این گوشی رو . برو مشخصات گوشی شیاموی نوت 8 پرو . ببین نوشتم پرو رو ببین نسخه عادیش بدرد نمیخوره حتما پرو باشه بعد تصمیم بگیر . خیلی خیلی بهتر هست
samsung a40 باطری 3100 میلی امپر داره ولی شیاومی 4500 . شیاومی نوت 8 پرو توی بنچمارک امتیاز 282 هزار گرفته ولی سامسونگ 115 هزار . یعنی شیاومی تقریبا 2 برابر و نیم قدرتش از سامسونگ بیشتر و بهتر هست
عکس های گرفته شده با سامسونگ توی روز سایه رو نمیندازه ولی شیاومی میندازه و دوربینش خیلی بهتره . قیمتش حدود 500 بیشتره شییاومی بنظر من شیاومی بگیر

دست بالای دست بسیار است . ♥پسر 22 ساله♥
سامسونگ جدیدا داره افتضاح میشه  پول a40 رو بده شیائومی ردمی نوت 8 یگیر خیلی خفنتره قابل مقایسه ...

شیاومی ردمی نوت 8 هم بده . شیاومی ردمی نوت 8 ***پرو*** واقعا به صرفس

چرا بده؟ پروش چرا بهتره؟ من میخام بگیرم  عزیزجان لطفا دقیق بگو

نسخه معمولی رام 4 گیگابایت داره ولی نسخه پرو که نسخه بهینه شده و تکمیل شده ی نسخه ی معمولی هست رام 6 داره .
باطری نسخه معمولی 4000 میلی امپر هست ولی نسخه پرو 4500 که یعنی خیلی بیشتر شارژ نگه میداره .
نسخه معمولی دوربین عقب 48 مگا پیکسی داره و دوربین جلوی 13 . ولی نسخه پرو دوربین عقب 64 مگاپیکسلی و دوربین جلوی 20 مگاپیکسلی.
نسخه معمولی توی بنچمارک یا همون تشخیص قدرت امتیاز 170هزار  گرفته ولی نسخه پرو امتیاز 282 هزار که واقعا یعنی خیلی پرقدرت تر هست .. 112 هزار اصلا شوخی نیست!
درضمن دوربین نسخه پرو از مشخصاتش هم مشخصه که خیلی بهتر هست که بالاتر گفتم . همه ی اینا با 500 هزار تومن گرون تر میتونید نسخه پرو  تهییه کنید .