تورو خدا راهنمایم کنید دوستان من با ی پسر دوست بودم خیلی ازش خوشم میاد دیروز قرار گذاشتیم باهم ساعت 5 از سرار قرار برگشتم خونه خب منتظر پی امش بودم یا زنگش... دیدم بیخبره خودم ساعت 11 شب بهش پی ام زدم گفتم کجای بیخبری نیستی جواب داد گف هیچی تازه میخام برم خونه بعد من کمی صداش زدم حدودا دو سه بار اینا تحویل گرفت تا حالا جواب نداده سین خورده ولی بی جواب مونده چیکار کنم بنظرتون؟😔 خیلی دوسش دارم نمیخام از دستش بدم بنظرتون کارم اشتباه بوده ک بعد قرار من بهش پی ام زدم؟؟ یا ربطی نداره منتظر باشم خودش سراغی ازم بگیره یا من بهش بگم چرا جوابمو نمیدی؟ میشه راهنمایم کنید لطفا😔😔
(فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم)بستن دکمه زیر گلو زمانی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حروم و خونی رو بگیره/ متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...