2777
2789
عنوان

بازم خونریزی

171 بازدید | 13 پست

توروخدا دعام کنید ب جز شما ب کسی نمیتونم بگم ایندفعه خونریزیم شدیده😔😭😭😭توروخدا دعاکنید امروز تولدم بود خوشحال بودم بازم اینطوری شدید 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا ا... خوب بشی  و بچه سلامت باشه.

احکام رابطه رو کامل رعایت میکنی برا اقدام؟

یه نفر سقط داشت  خیلی ناراحت بود  بعدا متوجه این موضوع شد  و گفت  شرایط رو رعایت نمی کرده و اگه اون بچه میموند  یه مشکلاتی داشت. بعدش خدا بهش بچه ی سالم داد.

@طلاونقره   😔😔توروخدادعام کن

عزیزدلم بمیرم برات آبجی مهربونم ناراحت نباش اصلا توکلت به خداباشه فدات شم.من همیشه دعاگوتم عزیزم💚

الهی به حق مولاعلی دلت شادبشه و نی نی خوشکلت به اراده خداسفت و محکم سرجاش بمونه و سلامت باشه انشاءالله💚💜

برات صلوات فرستادم مهربونم .دیگه نگران نباش.پاشو یه نامه براخدابنویس تمام خواسته ها و حاجت قلبیتو بنویس و درآخرسه بارسپاسگزاری کن از خدا و بزار لای قرآن.اصلا بهش فکر نکن معجزه برات میشه آبجی نازم🌹

نبینم دیگه غصه بخوریا😍😍😍😍

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیزدلم بمیرم برات آبجی مهربونم ناراحت نباش اصلا توکلت به خداباشه فدات شم.من همیشه دعاگوتم عزیزم💚 ...

ببخشید از کجا جاذب ثروت و پول و اینایی؟هر روز چ مبالغی ب حسابت واریز میش؟

ببخشید از کجا جاذب ثروت و پول و اینایی؟هر روز چ مبالغی ب حسابت واریز میش؟

عزیزم اینا عبارات تءکیدی قانون جذبه

بامثبت اندیشی و شکرگزاری روزانه از خدای مهربون میشه به تمام خواسته هامون برسیم

من سه ساله قانون جذب کارمیکنم.پسرمو کارشوهرم ماشینمون و...ازطریق قانون جذب بدست آوردم البته اول خواست و اراده خداست 

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیزم اینا عبارات تءکیدی قانون جذبه بامثبت اندیشی و شکرگزاری روزانه از خدای مهربون میشه به تمام خوا ...

به منم یاد بدین چجوزی جذب کنم خدا بهم دختر بده😌دوساله منتظرم

حالا واقعا پول ب حسابتون میاد؟

به منم یاد بدین چجوزی جذب کنم خدا بهم دختر بده😌دوساله منتظرم حالا واقعا پول ب حسابتون میاد؟

انشاءالله خدای مهربون یه دختر چشم آبی خوشکل ناز و سالم بهتون عطامیکنه🙏🌹🌹🌹😍

عزیزم اول باید تمام باورهای غلطی که توذهنت داریو بنویسی مثل:باید بسوزم و بسازم چاره ای ندارم.در مقابلش باورصحیحشو بنویس:مثل:من زندگیمو میسازم میتونم و خدای مهربون کمکم میکنه.

هر چی باور و اعتقاد منفی داری رو بنویس و صحیحشم بنویس.

هر روز از خدای مهربون بابت همه داشته هات شکرگزاری کن.شب قبل خواب هم خیلی مؤثره.

خواسته هاتو بنویسو درآخر سه بار بنویس خدایاسپاسگزارم و بزار لای قرآن.اصلانم دیگه بهش فکر نکن مطمعن باش خواستت مستجاب میشه.

بله من حسابم هرروز پول واریز میشه ولی شوهرم برمیداره قرضامونو میده😁

انشاءالله خدای مهربون یه دختر چشم آبی خوشکل ناز و سالم بهتون عطامیکنه🙏🌹🌹🌹😍 عزیزم اول باید تمام ...

چ جالب😌

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون ،انشالله ک بتونم

خیلی ب خدا اعتماد دارم ولی بعضی اوقات دلسردی و نا امیدی دنیامو تلخ میکنه

توکل بر خدا همین کارو میکنم

سپاسگذارتم🙏