2777
2789
عنوان

کیا..

47 بازدید | 6 پست

کیاهمیشه موهاشون سشوارمیکشن .من موهام فره بنطرتون خراب میشن بعد حمام جلوشون رو فقط سشوار بکشم که خوش حالت باشن؟

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

موخوره میگیره با ریزش مو

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موخوره میگیره با ریزش مو

مرسی عزیزم ازقدش کوتاه میکنم جلوشون رو .ای وای فک کردم تاپیکم زده نشد دوباره زدم باز🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم موهام فره 

اگه صافش نکنم وقتی خشک میشه وز میشه خیلی بد میشه

اما یه راهی یاد گرفتم عالیه

از این اسپری دوفازه ها خریدم اسپری میکنم روی موهام حالا اگه اینم نزدی خیلی اشکال نداره

بعدش یکم ژل میزنم به موهام بعد سشوار میشکم بدون شونه 

دیگه فرخوشکل میمونه وقتی هم خشک بشه نیازی به سشوار زیادی مثله صاف کردن نداره 

منم موهام فره  اگه صافش نکنم وقتی خشک میشه وز میشه خیلی بد میشه اما یه راهی یاد گرفتم عالیه ...

ببین من خیلی کارا کردم ولی واسه موی فر اگه میخوای سشوار نکشی و وز نشن .وقتی خیس هستن شونه کن بایکم‌ روهن نارگیل بعدهم یکم کتیرا یاروهن نارگیل بزن خیلی قشنگ میشن.من دوفازم استفاده کردم ..برای صاف کردنم ازاین شونه های فر بزرگ بخر خیلی نازمیشن ولی خوب ادم ترس داره موهاش خراب بشه باسشوار واتو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز